Café viskan



Hade en kvällsfika med Lisa på Viskan idag :) Och tidigare på dagen var det en fika med Jassi, alltid lika härligt att prata om livet med henne.

/ESJ

Mys-tisdag



God mat och en drink när man kommer hem från jobbet. Ja, jag älskar dig Hampus!

Addicted

Det kan omöjligt bara vara jag som har gått och blivit helt beroende av Stephenie Meyers twilight-böcker. Helt otroliga! Köpte tredje boken Ljudet av ditt hjärta idag eftersom att jag läste ut 2:an igår. Ni som inte läst böckerna utan bara sett Twilight filmen, läs dom!


Ska åka till jobbet nu men var bara tvungen att tipsa!



/ESJ


Top of the world

Ojojoj. Vilken bra kväll det var igår, härligt! Började med en förfest me väldigt skiftande musik. Men när vi hade kontroll över ipoden var det party! Det var så roligt att träffa vänner jag inte sett på länge, som till exempel Carro & Elin. Hade Britney-snack med Mia, vilket alltid är peppande, med Jassi där hade det varit fulländat :D! Men hoppas du hade en trvlig kväll i Gislaved, och att jobbet gick bra :)
Efter förfesten drog vi ner till Swing och drack Mojios och dansade! Mojito är storfavorit hos mig btw.

Idag har jag jobbat några timmar och efter det gick jag hem från jobbet, vilket är en bit. Nu har jag precis duschat och sitter på balkongen med älsklingen och käkar vindruvor. Ikväll blir det myskväll med mamma och pappa, lite god mat och film.

Ha en fortsatt trevlig dag allesammans.

/ESJ

Daquiri Strawberry



Har precis kommit hem från jobbet och sitter och Hampus och kikar i HM:s höstkatalog. Hampus har köpt en drinkbok och är helt galen i att göra drinkar just nu, därför sitter jag och avnjuter en Daquiri strawberry, underbara drink. På en tisdag, jag vet, men va fasen, jag klagar inte.

Imorgon blir det att jobba igen, och som tur blir det en lite kortare dag för den här dagen har varit jobbig. Nu ska jag se "Störtkär" med Hampus, en sån där film man slipper vara så koncentrerad för.

/ESJ


Kill the lights



Det blir ett snabbt inlägg innan jag släcker lamporna för att vila upp mig inför jobb imorgon. Har haft en väldigt trevlig dag med Hampus i Varberg och en fortsatt trevlig kväll med vännerna på Oliven i Borås. Nu myser jag i Rhinos-tshirten och ska läsa "När jag hör din röst", fortsättningen på Twilight böckerna. Sjukt bra dom dära.

/ESJ


Varberg

Tog tåget till Varberg idag efter jobbet för att umgås lite med Hampus i sin stuga, mysigt värre. Plus att jag är ledig imorgon så då kan jag ju unna mig lite skön ledighet. Imorgon kväll blir det att bege sig till Borås igen för att gå ut och äta med tjejerna. Jenny & Mickan fyller ju år på Tisdag så det klart detta ska firas.

Nu ska jag & Hampus äta hallonmuffins och se på tv!

Ha en bra kväll allesammans :)

/ESJ

Leva livet

Sitter och njuter av att ta det lugnt såhär efter en jobbdag. Betydlgt mycket mer stressigt att jobba helger då det är en massa folk i knalleland. Men det funkar, än så länge i alla fall. Har precis käkat lite med familjen och nu slappar jag framför  sommarkrysset. Måns är ju programledare, och Petter uppträder så idag är det bra.

Hade en grymt rolig kväll igår hos Johan i Dalsjöfors. Med de bästa tjejerna och massa roligt folk kan det helt enkelt inte gå fel. Blev lite mycket vatten lite väl hastigt innan vi skulle åka vilket resulterade i en halvbra taxiresa hem. haha.

Är inne i en Britney period. Circus, my prerogotive och Blackout är albumen som går runt i ipoden. Jag älskar det.

Kan upplysa vänner om att jag kommer byta nr, igen!

/ESJ

Bilder från stugan tidigare i sommar




Fullt upp!

Idag har jag massa och göra! Men det ska bli roligt, Ska snart ta mig ner till stan och käka lunch med mamma, tror det blir viskan. Sedan ska jag på arbetsintervju på ett bemanningsföretag, hoppas på det bästa. Sen har jag ytterligare ärenden att fixa och efter det blir det gymmet.
Kvällen vet jag inte hur den blir, är lite sugen på utgång. Det är ju trots allt Torsdag, lite sommarens Lördag här i Borås. Men får väl se vad som händer, får kolla runt lite.
Nu ska jag gå och fixa mig! Mamma kommer snart.

/ESJ

It´s Britney bitch

Britney konserten igår var helt otrolig! Tänk att det kan vara så mäktigt att se sin idol. Samtidigt är det så svårt att greppa, man var inte riktigt närvarande.
Men jäklar vilken grym show!
Tack Mia & Jassi för en trevlig tripp ;)












Ny blogg!

Ja, då var det fixat. Har nu bestämt mig för att använda blogg.se istället för blogspot.com.


RSS 2.0