PARTY!

Hinner inte visa klänningen, gör det imorgon :D Ha en bra kväll alla!

PARTY!

When I say jump you say how high

Äntligen lördag! Som ja längtat :)

Ikväll blir det partaj hos Jassi som fyllt 19, Grattis! Det ska bli så roligt att träffa kompisar man inte sett på länge. Det är verkligen aldrig fel! Så nu sitter jag & laddar med massor av bra musik. Bland annat Jump med Nelly & Flo rida. Grymt!

Men innan kvällen kommer ska en massa nyttiga saker göras. Som att städa, få iväg några jobbansökningar, övningsköra och pimpa klart min klänning för kvällen, visar sen!

/ESJ

Living in sin is the new thing



Britneys nya video till 3 är ute! Jäklar vad br a hon är! Älskar låten :)

/ESJ

Bläääää

Hahah, kan nog ha varit årets sämsta träningspass jag nyss var på. Det gick bara inte! Energin var på noll, kan bero på thai-buffen jag & Hampus åt till lunch.

Nej, jag får ta igen det i helgen :D!

/ESJ

MFC





Jag håller ju på att fixa till mitt rum, göra det mer personligt, mer jag. Är klar med min MFC tavla, så nu ska bara den och medaljerna upp på väggen. Minnen,minnen,minnen.

Nu ska jag dra mig iväg till stan för att springa lite ärenden. Sen blir det gymmet!

/ESJ

Love bite on my bracelet kinda funny but it´s hot



Kat Deluna är cool och jag älskar låten :)

Film-mys

Jag + Hampus + Tacos + "The terminal" = Sant


Ullared

Nu åker jag, Hampus och hans syster till Ullared för lite shopping (eller något?). Är lite skeptisk till detta ställe men vi får väl se om jag får hem någor fynd, haha.

Ha en bra dag!

/ESJ

The end of the week

Gud, vad långsamt den här veckan har gått. Och dessutom har den vart otroligt känslosam och en såkallad "uppochnervecka" för mig. Det har varit både tårar och skratt och jag blir så jäkla trött av att vara på sånt humör, så känns faktikt riktigt skönt att veckan är över så vi kan börja en ny.

Nästa vecka kommer bli bra! Jag & Hampus har lite roliga grejer inplanerade (han försöker få in att lära mig spela tennis på schemat). Och höjdpunkten på veckan är ju Jasmines 19-års fest på Lördag. Ska bli SÅ roligt att dansa och festa med vännerna.

Hejdå v.43.
Hej v.44!

/ESJ

Monopol blir film

Okej, jag måste dela med mig av det här till er som inte hört om det. Igår när jag såg på kulturnyheterna (för första gången) så pratade dom om att Monopol ska bli film. Det är Ridley scott som ska göra om det gamla brädspelet till en film. 

Jag tycker det låter skitspännande, och ballt. Men jag fattar inte riktigt hur det kommer se ut. Kommer tärningen finnas med? Och kommer huvudrollerna vara hatten, strykjärnet och fingerborgen?

/ESJ


En fredag som inte känns som fredag

Idag har jag varit och lunchat med Lisa! Var mycket trevligt. Vi bestämde oss för att shoppa lite så det blev dessutom ett par skor och varsitt coolt armband. Skorna är från skopunkten och är perfekta till partykvällar nu i vinter, dessutom är dom sköna. (och vi kom fram till att det är viktigt, haha). Det är ju skitbra att gå till skopunkten med någon kompis eftersom att man får ett par skor 50% billigare om man köper två par.




Mitt shoppingsug jag haft ett par veckor nu är lite mer tillfredställt, skönt. Dock innebär det även några hundralappar fattigare. Inte bra!

Min älskling kom ju hem från London igår. Han hade med sig några helt underbara grejer som jag kan ta kort på imorgon. Bland annat en paljettkofta och underbara strumpor :)

/ESJ


Lunch

Har inte orkat få i mig någon frulle så nu blir det lunch med Lisa :) Viskan tror jag det blir!

Ha en bra dag allesammans, det är ju trots allt fredag.

/ESJ

Jelly Belly



Älskling kom hem med älskade Jelly beans! Detta behövde jag ju!

/ESJ

I love him,



ÄNTLIGEN är min älskling hemma <3
Nu åker jag till honom och myser. Fasen vad jag har saknat honom!

/ESJ

Behov

Egentligen så behöver jag nog bara Hampus just nu. Men eftersom att han inte kan va här ska jag ha lite tid för mig själv ikväll. Behöver:

- En feelgood film
- Träningspass
- Ett varmt bad

/ESJ

Sömnig

Ja, nu ska jag ta och sova! Tänkte bara göra världen uppmärksam på det. Dock är dett tråkigt att inte Hampus är här, jag saknar honom.

/ESJ

Kvällsmat

Nu blir det kvällsmat hos familjen Bogsjö, ska bli gott för jag är superhungrig! Imorgon åker Hampus till London så jag har lite dagar av saknad att vänta. Men på Torsdag är han hemma igen! Därför ska jag spendera kvällen framför TV:n med film och min älskling.

Idag har varit en bra dag, klarade teoriprovet! Ett steg närmre körkortet.

/ESJ

Djurparken









Har haft en väldigt bra dag i djurparken idag med älsklingen och underbara Leon! Vi kikade på alla djuren och Leon fick leka lite på lekplatsen, så han var nog nöjd ;)

/ESJ


Plugga plugga plugga!

Jaa, det känns som att det är det jag fördriver tiden med. Men jag SKA klara det där jäkla provet så då är det väl så man får göra ;). Har precis kommit hem från träning, det gick bra idag. Mycket program så nu är det bara att göra det rent och snyggt!

Nu ska jag plugga lite vägmärken, How fun!

/ESJ

Fredag!

Jag och Hampus har precis fixat mat, välkomstdrink och musik så kvällen kommer bli kanon :D Vi får besök av Anna & Tobias och vi kommer ha det hur roligt som helst.



Hoppas ni har en kanon fredagskväll :) Ta hand om er.

/ESJ

Mysigt värre

Jag fullkomligt ÄLSKAR snö!

/ESJ

Att ta för givet

Det är fan farligt, att ta för givet alltså. Och dom man tar för givet är oftast dom man älskar mest, sina bästa vänner, familjen och dom som står en närmst. Det är ju inte de där kompisarna man bara säger hej till på stan, eller sina bekanta, nej dom tar man inte för givet. Man "glömmer" att säga hur mycket man älskar dom som betyder något och hur mycket man uppskattar att dom finns där för en varenda dag. Vissa "bråk" är inte ens värda att ta, då är det bättre att ta vara på tiden med varandra och visa varandra hur mycket man älskar varandra och hur bra man trivs i varandras sällskap. Visst ska man säga ifrån om någon behandlar en som dåligt, men det är skillnad på det och att småbråka. Tro mig, det är inte värt det.
Säg de små sakerna som är så jäkla betydelsefulla för att ett förhållande ska funka och säg till/visa dom du älskar att du verkligen gör det. För även om dom innerst inne vet det så är det en helt annan sak att få höra det.

Jag säger det här för att jag VET hur det känns att förlora någon som aldrig fick veta hur mycket den personen betydde för mig. Jag ville berätta, men jag kom för sent.

/ESJ


Mirakel

Malta, ge oss ett jävla mirakel.

Ja, hoppet ÄR verkligen det sista som överger en.

/ESJ


Roadtrip

Sitter och försöker hålla mig vaken med körkortsteori. För inatt/ikväll ska jag & Lisa åka till Göteborg och hämta våra pojkar som varit på konsert. Vi laddar upp med Lasse skivor så vi ska nog klara oss tror jag! Eller vad säger jag, vi kommer klara oss.

Den här veckan är en bra vecka, har massor att se fram emot, sånt gillar jag. Då mår man jättebra :)

/ESJ

Träning



Nu ska jag snart åka till friskis och köra veckans första träningspass, ska bli SÅ skönt! Idag blir det bräda, och eftersom att det är min första gång så känns det skönt att ha Emma med sig som är rutinerad ;)
Jag har precis ätit världens suraste clementin, den smakade seriöst citron. Haha, jag som älskar sura saker, men den här clementinen tar låång tid att äta.

Nu är i alla fall träningskläderna på så nu ska jag snart gå till bussen!

Skriver ikväll igen, sista avsnittet av Hollywood fruarna idag. Jag ska självklart följa min favorit :D !

/ESJ

Fruktsallad

Har lite myskväll med mamma med fruktsallad och nötter! Så himla gott, och ett tips är att ta passionsfruktkärnor istället för sockervatten i fruktsalladen. Både nyttigare och godare tycker jag.

Förutom detta idag så har jag mest ägnat mig åt körkortet. Och J*vlar vad tråkigt det är, men det är det ju definitivt värt.

/ESJ

Tungt, och heja Malta

Jag vet, jag är uppe sent. Men har varit lite halvt delaktig i att skapa en facebook grupp. Som det tydligen ska stå i tidningen om någon dag. "Vi som streakar om Malta spöar Portugal".

Ja, för fan vilken orättvis (ur en svensks ögon) och tung förlust det var idag mot Danmark. Chansen att vi får spela VM är inte så stor. Det finns en chans, men det är liten. Nästan obefintlig. Det lag som kan fixa så att vi har en chans är väl Malta. Portugal måste nämligen förlora mot dom på Onsdag. Och jag har svårt att tänka mig att det laget inte krossar Malta. Men hoppet finns, och det ÄR verkligen det sista som överger Sverige nu.

Såå, Heja Malta.

Fotbollskväll med tjejerna

Nu ska jag snart gå ut och möta Lisa så ska vi åka och handla massa gott som vi ska ha tills ikväll. Pizza och godis m.m! Ikväll gäller det och Sverige-Danmark matchen är ett måste. 20.00 på Parken, vi sitter i alla fall klistrade framför tv:n.

Hoppas ni har en trevlig kväll, NU KÖR VI SVERIGE!!!

/ESJ

Night

Sitter i min säng och ska strax sova, så detta blir ett kort inlägg. Det känns så tomt i sängen nu när inte Hampus är här så jag fyller den med mina fina nallar, haha. Inte lika ensamt då.
Sover dessutom i hans rhinos tshirt när han är borta, det är kärlek det.

Nu ska jag SOVA, imorgon är det tidig träning med laget :D!

/ESJ


Jag älskar fredagar


(älskar mitt nya hår, lite mörkare)

Så var det fredag igen, helt underbart! Ikväll ska jag bara va hemma och ha myskväll med mamma. Är helt slut i kroppen efter träningen innan så jag kan behöva ha en kväll i soffan.
Det blir fajitas och idol! Mysigt!

/ESJ

Skönhetssömn

God morgon!

Idag har jag fått sova ut, så himla skönt. Visserligen inte så länge men jag har sovit tills jag vaknat och inte haft någon dum klocka som ringt. Skönt!
Hampus var duktig och tränade vid halv 8 imorse så snart kommer han hem med frukost, gott! Och han är ju helt underbar.

Senare blir det förhoppningsvis gymmet med Lisa! ska ta en träningsfri dag på Söndag, känner att jag behöver det.

/ESJ

Eller nej vänta,

 

Jag avslutar kvällen med en bild på coolaste hollywoodfrun. Maria Montazami! Så härlig och grymt underhållande. Måste hålla med Evve: "Jag kan inte sluta skratta"

Btw, Ja saknar min kära vän som är på andra sidan jordklotet.

/ESJ


NCIS

Avslutar kvällen med att titta på Navy CIS. Både jag & Hampus är supertrötta så vi lär väl somna vilken sekund som helst haha. I pauserna tittar vi på Vänner på 5:an.

Min älskling åker till Stockholm över helgen, och visst ingen lång tid eller så. Men när man inte är vana att va ifrån varandra blir det ändå lite saknad. Vilket är bra! Så morgondagen innan dom åker ska spenderas med honom :) Ska även försöka ta mig till gymmet, har tränat VARJE dag i veckan än så länge. Im good!

/ESJ

Feel good

Gud vad bra man mår när man tränat! Var ju som sagt på aerobics innan, riktigt roligt pass faktiskt. Tjejen som hade det var huur skön som helst och det spelades massa Britney och annan bra musik, då är det så mycket roligare att träna. Dock var det lite svårt att lära sig alla stegen haha, jag som trodde jag hade lätt för att lära mig sånt.

Nu ska jag dra mig tillbaka och drunkna i hastighetsbestämmelser, vägmärken och jobbiga regler. Avundsjuka? Nej, jag tänkte väl det.



/ESJ


Till friskis med Emma-pemma

Nu ska jag springa iväg på ett aerobics pass med Emma. Laddar med bra musik och vattenflaskan i högsta hugg!
Tjihuu, här kommer vi :D!

(längtar till cheerträningen imorgon)

/ESJ

Morgon

Åh, gud vad jag är seg på att gå upp! Hade planerat att åka härifrån för 40 min sen men har inte kommit iväg än. Sängen är så skön nu på hösten! Jaja, jag ska i alla fall spendera förmiddagen på bilskolan (känns som mitt andra hem just nu, men vad gör man inte för ett körkort och lite frihet).

Så nu ska jag slänga i mig lite frukost, sätta på mig varma kläder och gå ut i höstvädret med Lars winnerbäcks underbara låtar i öronen.

/ESJ

Blitz

Sitter hos Hampus och spelar det där jäkla blitz spelet. Man blir ju fan beroende! haha, är helt inne i det nu och gör allt för att slå Hampus och hans tenniskompisar. Äter massa clementiner också, så himla gott.

Nej, jag vågar knappt gå och lägga mig. Drömde världens läskigaste dröm inatt. Massa blod och död bara. uscha. Måste träfa Jassi snart och se så hon är sig själv och inte som i min dröm ;) Men jag behöver nog inte oroa mig.

Back to Blitz!

/ESJ

Måndag!

Jag tog lite sovmorgon idag, min säng var så underbart skön i morse så det är inte sant! Med nu ska jag börja göra lite nytta. Ska börja med att rensa min HP dator, har så sjukt mycket skit på den som jag inte behöver och den går så långsamt så den behöver nog rensas lite. Sen MÅSTE jag plugga körkortsteori också, och ikväll blir det gymmet och övningskörning.

Massa nytta ju :D

/ESJ

Inredning & baksmälla

Riktigt så illa är det inte, mår faktiskt ganska bra idag lite huvudvärk bara, och det överlever man ju. Hade en bra kväll igår, tråkigt dock att man inte får uppleva utelivet på riktigt förrän man fyller 20 här i Borås. Nej, jag är inte nöjd med utbudet som finns nu för oss som är under 20.

Jag & Hampus började dagen med att "fira" kanelbullens dag (bra ursäkt till att äta kanelbulle :D) på viskan. Det var mysigt! Nu inreder jag mitt rum lite, förändrar och gör planer. Det kommer bli bra!
Älskar förresten mitt nya hår, inte jättemycket förändring men känns mer höst med bruna slingor i mitt blonda hår.

Snart kommer mamma & pappa med mat, är så jäkla hungrig. Sen sa jag & Lisa till Borås arena för att avnjuta nära IFE krossar AIK (förhoppningsvis). Ska bli så skoj :D!

/ESJ

Time for a change

Nu jäklar är det dags, ska ut och förändra. Hoppas resultatet blir bra!

/ESJ

Stackare



Min älskade brorsson har förresten fått 40,4 graders feber. Jag tänker på dig Lillen <3

/ESJ


Vi tittar på hockey

Jag sitter och kollar på hockey med Hampus, vi äter alldeles för mycket godis och jag klagar över min träningsvärk. Äntligen fredag och HELG!

Imorgon är det Lördag och Party, men först ska vi avsluta fredagskvällen med kvällspromenad med Anna & Tobas.

Ha en bra kväll allihopa :)

/ESJ

Impressive

 

Alltså Jonathan Lewis...Vilken jäkla människa. Han står alltså och gör en hel dans PÅ PLATS åt 20 personer, och fy fasen vad resultatet blir bra.
Vi har alltså fått en sjukt bra dans och nu ska det övas och övas så vi kan framföra den lika bra!!

Ett trött huvud och sträckning, men fan vad det är värt det.

/ESJ


Jonathan Lewis!

Ska till hallen snart! Det kommer en coach från USA till oss idag, vi ska få en grym slutdans! Så idag blir det väl dans hela träningen, det gillar vi!!!!

Var på stan med Lisa innan, åt på eest när hon fyller år och allt! Gott.

/ESJ

GRATTIS BABE!


Haha. snygg bild.

Idag fyller min bästaste kompis Lisa 19 år :D Vi ska fira henne på lördag men ska iväg och träffa henne om en stund också!
Bye!

/ESJ

RSS 2.0