Gör världens godaste fruktsallad till världens bästa pojkvän

Så! Nu är jag klar med träningen och har även kört lite bil. Nu är jag superhungrig så har gjort en jättegod fruktsallad åt mig och Hampus. Han är här snart så en liten överraskning blir det :)

/ESJ

Arbetslösa dagar

Jaa, visst är det tråkigt??!
Men jag tycker ändå jag lyckas fördriva dagarna rätt bra. Som tur är så har jag körkortet som prioritering nu så det måste jag ju i princip sysselsätta mig med. Sen har jag och Lisa köpt årskort på friskis så då kan man ju går där hur mycket man vill, skönt!

Dock hade jag planerat in ett aerobic pass idag men otur som jag har så har det blivit ändrat till ett skivstång pass, vilket inte var riktigt vad jag hade tänkt mig! Så jag får väl dra till gymmet idag eller något.

Har en bästa vän som fyller år imorgon också, så det ska fixas lite saker till det, och sen ska jag förbi min frisör och prata med henne.

Som sagt..Jag har att göra.

/ESJ

Dagordning


- Gymmet

- Uträtta lite ärenden i stan

- Lunch med Hampus

- Plugga teori

- Städa

- Övningsköra


Kände att det var myycket som ska göras idag så lika bra jag skriver upp det någonstans så jag har koll :)

/ESJ

Konsten att köra bil

Då vad skrivning och uppkörning bokad, och NEJ jag säger inte när det är. Det är tre st som vet (mamma, pappa & Hampus) och jag känner att det räcker. När jag tagit körkortet lovar jag att jag säger det!
Nu blev jag lite nervös och kommer spendera största tiden av dagarna till att hänga på Asplunds, plugga eller övningsköra.

Ville bara säga det, nu ska jag snart krypa ner i sängen med min älskling, och imorgon ska jag fixa en goood frukost till oss.

/ESJ

Första julkappen

Jag har köpt första julklappen för i år :D Rekordtidigt måste jag säga. Men jag hade redan bestämt mig så då tänkte jag, varför inte vara ute i tid så man har något gjort när julstressen kommer.

Och den lyckliga, blivande ägaren till julklappen är Hampus! Det kommer bli kanonbra.

/ESJ


Morgonblogg

Nu är jag vaken och suuuperhungrig!! Funderar på att strunta i frukosten och äta lunch med Hampus när han kommer hem, ja så gör jag. Om jag orkar vänta så länge.

Igår kom vi hem från en väldigt bra och välbehövlig helg i stugan. Jag vet inte hur många gånger jag sagt det nu, men jag älskar det stället. För det första så sover jag helt underbart skönt där, och sen är det så lugnt och skönt. Ett sätt för mig att andas. Och så hälsade vi på farmor och farfar med, trevligt!

Så jäkla dumt att jag glömde ta med träningskläder hit (till Hampus) igår, nu måste jag åka hem och hämta och sen ta mig till gymmet. Omständigt, men nödvändigt. Ska bli så skönt att träna!

Just det, jag och Hampus ska söka ett jobb tillsammans idag. Jag tror dock inte att man ska leva tillsammans OCH jobba tillsammans, men det här gäller bara en månad så det ska bara bli roligt :D Rätt så annorlunda, men spännande jobb. Hoppas vi får det!

/ESJ

Leon


Världens underbaraste unge.

Bild tagen av: Pontus Johansson

/ESJ

Helgträning

Godmorgon!

Har ätit frukost och packat väskan så nu tänkte jag ge mig av till cheerträningen :) Eftersom att jag är hos Hampus så går jag till hallen, det är inte så långt. Sen efter träningen ska jag bara hem, äta och packa för i eftermiddag åker jag & Hampus till stugan. Ska bli skönt!

/ESJ

Dagar som inte hade behövt existera

En sån dag är det idag. Ingenting känns roligt och det känns som om jag är inne i en sån period nu. Jag är trött på nästan allt. Motivationen är borta.

Jättetråkigt inlägg, men det är så jag känner mig just nu. Kan det inte HÄNDA något.

Det bästa med sånt här är att de inte vara så länge. Jag mår snart bra igen.

/ESJ

Ska man va fin får man lida pin...

Aj aj aj! Har fått sånt jäkla skoskav av mina nya (skitsnygga) skor! De är egentligen hur bekväma som helst men så fort jag går med ett par skor första gången så får jag skoskav, om jag inte har påster. Och jag lär mig ju inte direkt av det, haha. Tar aldrig på mig plåster första gången typ. Så nu får jag plåstra om mina små hälar, annars lär jag inte få på mig några skor alls.

Jag älskar i alla fall skorna, så så fort mina hälar är läkta åker dom på igen! Men med plåster.



/ESJ

Onsdag

Hej!

Ligger fortfarande kvar i sängen men måste verkligen ta mig upp nu. Ska iväg till bilskolan och förhoppningsvis köra. Min bilskole lärare har varit sjuk i veckan men nu hoppas jag verkligen att han är frisk. Är han inte det blir det väl att plugga körkortsteori.

Efteråt har jag och älskling planerat lunch på eest, så jäkla gott! Han äter sushi och jag thai ;)

/ESJ


Routine

Gud vad jag saknar rutinerna som skolan innebar. Och som antagligen jobb lär innebära, när man får något. Just nu vill jag bara ha ett heltidsjobb där jag trivs och kan tjäna pengar, men det är fasen inte lätt. Men men, man ska inte klaga, man lever ju :)

Idag var jag och Emma tillsammans på danspasset på friskis, det var tyvär en besvikelse. Det var knappt ansträngande. Nej nästa gång blir det något annat roligt!

Tänk vad små saker kan förgylla natten/vardagen/morgonen. Till exempel en bra frukost eller en nybäddad säng med rena sängkläder. Har precis bäddat klart sängen och nu har Hampus kommit! Ska äta lite clementiner sen sova!



/ESJ


Barnvakt

Sitter här och är barnvakt till världens sötaste unge, nämligen min brorsas son. Vi ha sett på tummelisa, pingu, lekt med alla hans leksaker och massa mer, haha. Han är underbar. Nu ska han snart sova men jag och mamma är kvar här ett tag eftersom Pontus & Johanna kommer hem vid 10 tiden.

Börjar dock bli lite hungriga så sen går vi nog och köper något gott vid pizzerian, lutar dock åt sallad ;) Men pizza är ju så jäkla mycket godare.

/ESJ

Top model



Myskläderna är på och nu sitter jag i soffan och slappar. Det blir framför tv:n hela kvällen med flygande jakob och massa god frukt. Mums!

/ESJ

Tänk om jag ångrar mig och sen ångrar mig igen



JAG ÄR LYCKLIG!
Lasses album är släppt tidigare än tänkt och låtarna är fantastiska. Nu blir det till att köpa albumet och lyssna massor fram tills den 19 November då jag och tjejerna ska på konserten.

Han är fan bäst.

/ESJ

Bio med tjejerna

Nu ska jag dra mig till stan med några tjejkompisar! Först tänkte vi käka lite på Viskan och kanske ta något gott att dricka, och kl 21.00 blir det Flickan som lekte med elden och massa popcorn!
Jag harhöga förväntningar på filmen känner jag, så nu hoppas jag att den i alla fall till viss del lever upp till boken. Filmer blir väl aldrig bättre än böcker, men vore roligt om dom fått med många bra delar.

Nu är jag taggad!

/ESJ

Mysfredag :D

Nu ska jag mysa med familjen och Hampus :D Det blir Tacos, idol och sen film! Jag älskar fredagskvällar.

/ESJ


I´m not gonna spend my life being a color

Nu vet jag inte hur många gånger jag sett reprisen av MTV music awards 2009. Men en av mina favoriter är Madonnas tal till Michael Jackson. Det var klockrent.



"Yes, Michael Jackson was a human being but he was a king. Long live the king." /Madonna



You

Nu har jag precis tagit en varm och skön dusch! Ska slänga på mig mjukiskläder och åka till min älskling. Sover så mycket bättre med honom än ensam. Han är så mysig :)

/ESJ

Ge mig New moon!!

Robert Pattinson & Kristen Stewart är helt sjukt bra i den nya Twilight trailern. Jag bara ÄLSKAR det. Hett.

 

/ESJ


Britney



Jag ÄLSKAR den här bilden på Britney! glädjen, färgerna, hon.

 

Har kommit hem från en dag på stan, köpte en stickad tröja, hur mysig som helst (bild kommer). Ikväll blir det poolhouse med lite folk för att se matchen Inter-Barcelona. Jag håller självklart på Zlatan och hans  Barcelona!
Nu ska jag städa lite och plugga lite körkortsteori.

/ESJ


Onsdag

Vaknade för en stund sen och ligger fortfarande kvar i sängen, fasen va skönt sängen är på morgonen. Detta blir ett kort inlägg, eftersom att jag har legat här och slöat alldeles för länge så måste ja snabba på nu. Ska ner till stan, ha körlektion, plugga teori och träffa Alex :) Ska bli roligt!

/ESJ

Back on track

Äntligen börjar förkylningen ordna upp sig! Nu ska jag bara ta ikapp motionen jag halkat efter med. Det är lite tungt i början, men så himla skönt när man väl kommit in i det igen! I love it.
Så nu blir det att gå och träna lite, tar med mig ipoden så går det lite lättare :)

/ESJ


Beauty

Det är så jäkla skönt att vara brun, tills man flagar bort det!
Ja, usch nu har jag börjat flaga, det är så tråkigt. Men som tur finns det ju sätt att bromsa det något. HUDLOTION! :)

Haha, det hjälper inte sådär jättemycket när man redan börjat flaga, men det är alltid något. Så nu smörjer jag in mig som bara den. Älskar Bodyshops body butter! Ska köpa en ny imorgon, men kan inte bestämma mig för vilken lukt bara. Men det lutar åt pink grapefruit. Coconut doften är ju en klassiker men den känns så somrig, vill ha något annat nu till hösten.

Här är förresten mina favorit produkter som jag använder


1. Sebastian Potion 9 (silkesdroppar till håret som gör att det inte torkar ut)
2. Body butter
3. Kerastase värmeskydd till håret

/ESJ



Kinamat & massa bra på TV




Mitt fina arband från H&M

Detta har definitivt varit en slapparsöndag, har inte brytt mig om att göra särskilt mycket vilket har varit sköönt! Är fortfarande skittrött, haha, så blir nog tidig läggdags idag. Har dock ett fullproppat tvschema jag ska ta mig igenom först, underbart :).
Hampus är på väg hit och jag, han och mamsen ska käka kinamat (visst är det gott dagen efter man har partajat?), sen blir det som sagt att slänga sig i soffan och spendera kvällen framför tv:n. Love it!

Idag ska jag se:

19.00 - Top model 12
20.00 - Ensam mamma söker (lite småroligt)
21.00 - Kommisarien och havet (FILM)

Ha en bra Söndagskväll allesammans!

/ESJ

Det kan va så förfärligt, det kan va så bra.



 

Fy fasen vilken slö dag! Jag är så trött efter gårdagen och vill egentligen bara ligga i sängen (inte för att jag gjort så mycket annat i dag). Det är sånna här dagar man bara känner att neej jag ska aldrig mer dricka, inte på några månader i alla fall. Och man vet, med all säkerhet att man är där om två veckor igen, haha. Hade riktigt skoj igår i alla fall!


Jag borde fortsätta städa mitt rum


Jag borde plugga körkortsteori


Jag borde plocka ur diskmaskinen.


Usch va tråkigt.


/ESJ


Underbara Alanya




















Thank god it´s friday.

Åååh vad jag älskar fredagar! oavsett om man inte har skola eller jobb på veckorna känns fredagen som en befrielse. Lugnet och den mysiga stämningen som ja känner är bäst. Den lugna fredagen innan festen på lördagen kommer. Lugnet före stormen.

Snart ska ja käka lite med mamma & Hampus, och sen ska vi nog ner till Anna och Tobias en sväng. Trevligt!

Imorgon kommer min sötnos Leon hit, vi funderar på att ta med honom till djurparken på Söndag :)

/ESJ

Mot tennishallen

Nu ska jag fixa mig lite och sen ge mig av till tennishallen för att titta på när Hampus spelar, ska bli roligt! Nu börjar det kännas att det går mot hösten, det är kyligare ute. Men som tur är så ÄR hösten och vintern mysig på sitt sätt :)

Körlektionen idag gick väldans bra, ja är på gång nu!

/ESJ

No one sleeps when I´m awake



Maja i the sounds är grym! Har suttit och lyssnat på dom en del idag, många bra låtar. Dessutom är det nog det roligaste minnet från Peace & Love, bortsett från Lasse & Thåström då. Bra bra bra!

Dagen började med en körlektion på Asplunds, där jag även träffade Soffan :) trevligt!Sedan var det tänkt att jag skulle träffa Alex & Mickan ikväll men jag bestämde mig för att stanna hemma i soffan och äta apelsiner och dricka te. Antagligen bättre för kroppen, men inte roligare :P

Nu kommer det snart upp lite bilder från Turkiet här på bloggen, jag vet bara hur mycket ja kommer längta tillbaka när jag tittar igenom dom. Därför har dom inte kommit upp än, haha.

/ESJ

Fotbollskväll

Nu blir det fotboll och i halvlek varma mackor :) Sen efter det blir det idol! Kanonkväll. Jobbar på att bli kvitt förkylningen också.

/ESJ

Pilates & Te



Halkan gick galant idag :D! Kul att sladda!

Nu ska jag köra en timma pilates, ska bli skönt. Skön träning när man inte är fullt frisk, och man mår så bra efteråt :) Verkligen värt att testa! Sedan blir det Te och idol.

/ESJ

Evve <3

Åh, en av mina bästa vänner åker till USA imorgon, i ett år! Har inte fattat än att hon är borta imorgon. Men som sagt, hon kommer hem ett tag i December, som tur är.

Lycka till babe, du kommer ha The time of your life :)
Ses i December!

/ESJ

Autumn









Visst är hon skitsnygg i sina höst/vinter outfits? Sånt här får mig att se fram emot hösten lite i alla fall :)

Bilderna är från www.fashiontoast.com 


Hemma igen

Nu är vi hemma igen, från UNDERBARA Turkiet! Bilder kommer lite senare, har inte orkat lägga in dom på datorn än. Det är ju inget sommarväder man kommer hem till direkt, trots solen så känner man att hösten är på väg. (Vilket också kan ha sina fördelar, visar senare)

Igår blev det fika med Lisa & Jossan :) Mysigt!

Nu ska jag plugga körkortsteori och sedan blir det lunch med älsklingen. Kvällen ska jag spendera på Viskan med Evve som åker till USA i ett år imorgon, shit vad jag kommer sakna mitt hjärta! Längtar redan till nyår då hon kommer hem :)
Hon är ju så bra! <3

/ESJ


RSS 2.0