MFC <3





Jag var i hallen idag vilken var skitskoj! Roligt att köra lite igen. Men minnena från gamla A sr och meriterna gör det för svårt att börja i ett helt nytt A sr lag. Och en stor del av det jag älskar/älskade med cheer var DET laget. AVåra bra perioder, våra dåliga perioder, namnen på våra byggrupper, dagar då vi bara bestämde oss för att sätta ett visst bygg...
Sen finns de inget som säger att de kommer gå sämre nu, men den sammanhållningen och den styrkan som lag var inget vi hade de första åren. Det växte fram och sista året var vi oslagbara på den fronten.

Fick erbjudandet att trya för coed också, men det kommer jag antagligen inte att hinna om jag ska jobba. Vilket måste gå före. Kanske coacha i år igen? Hade Helena varit kvar hade det varit självklart, men det lär inte heller bli samma sak. Gud vad jag låter negativ, men det är inte så det är. Det är DET som gör det så svårt. Att det fan är omöjligt att sluta, det är som en drog...Speciellt MFC, It´s always a part of you.

Sen var det ju det här med att sluta på topp...

/ESJ

Varberg







Hade två jättesköna dagar i Varberg med älsklingen :) Var skönt att bara koppla av.

/ESJ

Serieledning & Varberg

Elfsborg har tagit serieledningen, Wiihuu!
Nu drar jag & älskling till Varberg för två lugna dagar. Ska försöka bli frisk.
Och ladda om för en jobbvecka!

/ESJ


Lycka

Lite glada bilder från studenten kommer upp. Den bästa dagen i mitt liv, helt klart. Hade så jäkla kul med familj, vänner pojkvän och framför allt klassen. Det var så roligt och så mycket som hände så det är inte förrän nu i efterhand man tänker på att det var lite sorgligt också. Men ändå, studenten. En dag värd att minnas :)

"Även om det regnar, och är storm, så är känslan av att vara fri helt enorm" /Magnus Uggla, 24 timmar på ett flak.









Feber & Twilight-abstinens

Uscha för att vara sjuk, jag vet jag låter gnällig. Men det är verkligen jobbigt. Man orkar ingenting, rummet ser ut som fan för att man inte orkar städa, man är gnällig (förlåt för det älskling, och tack för att du står ut).

Tidigare idag var jag på viskan med Lisa, så mysigt. Men då mådde jag bättre och hade ingen feber. Efter maten/fikan gick vi i stan ett tag o kika i affärer.
Ikväll blir det myskväll med Hampus. Så väntar på honom nu medans jag myser i min Venice Beach tröja från LA. Älskar den! Lägger inte upp några andra bilder, med tanke på hur jag ser ut¨ just nu.

Btw, har världens Twilight-abstinens, vill se, läsa om Cullen & Bella. NU. Måste köpa den sista boken imorgon, så jag klarar mig till 20 Nov.



/ESJ

Onsdag

Idag har det varit jobb hela dagen, underbart att veta att man tjänar pengar. Då har jag inga problem med att jobba, i alla fall inte när jag är i det ekonomiska läge jag är. = Inte sådär väldans mycket pengar. Kan det vara pga en viss Turkietresa? Men oj vad värt det.

Imorgon blir det fika med tjejerna :)Ska möta upp Mickan, Alex och förhoppningsvis Lisa efter jobbet. Åh, ska bli mysigt. Dom är ju bara för bra de dära.

Blev btw inget Jönköping för Lisa, och jag skulle ljuga om jag sa att jag inte var lättad. Jäklar vad jag skulle sakna henne om hon flyttade ifrån mig nu. Har fasen bott 5 min från henne sen vi träffades, dvs i 18 år ungefär. Så denna flytt kom allt lite plötsligt. Jag är glad att ha henne kvar :)

/ESJ

The best of us can find happiness in misery



Har jobbat på ett nytt jobb idag, får nämligen lite småjobb med tanke på att jag är anställd på ett bemanningsföretag. Så blir lite deltidsjobb där och där, men samtidigt skönt med variation. Idag har jag varit på H&M och registrerat olika ordrar och gjort lite annat arkiveringsarbete, rätt roligt faktiskt. Så imorgon ska jag dit igen 8-16.

Vaknade dock med världens halsont imorse, vilket gör att jag inte har kunnat träna idag. Vill ju inte bli sjuk till Turkiet så jag bosatte mig i soffan så fort jag kom hem, och här ligger jag kvar. Man blir rastlös av att inte träna, men det är väl sånt man får ta. Har suttit och kollat lite kläder idag istället, hittade bland annat den här skitsnygga glitterjackan från H&M. Give me! Dyr dock.

Nu kommer snart Hampus hit och vi ska äta tacos. 10 månader idag <3

/ESJ

Pics from Saturday


















/ESJ


Dagen efter...

Hade en sjukt rolig kväll igår med vännerna! Det var bål och bra musik. Nu ska jag spendera några timmar i soffan och titta på film. Det är väl ungefär det jag orkar, men gårdagen var lätt värt huvudvärken och allt jag får gå igenom idag.

Bilder från gårdagen kommer när jag är lite piggare :)

/ESJ


Saturday outfit









Blir den svarta partyklänningen och min nya skinnjacka. Hittade ju ingen på H&M men tycker den här är minst lika snygg så det var helt okej :)

Nu har Lisa kommit hit så nu ska vi tagga inför kvällen! :D

/ESJ

Shoes


Ett par skor jag har kollat in väldigt länge, visst är dom skitsnygga? Ännu finare framifrån då man ser nitbanden. Får väl vänta tills lönen kommer, men fan va fina dom är!

God morgon förresten :)
Min tanke var att sova länge idag, men eftersom att Hampus skulle till jobbet tidigt så vaknade jag också, och nu kan jag inte somna om. Planerna för dagen är att spela lite tvspel, haha så kul. Sen blir det ut och handla med mamma, fixa musik till ikväll.
Ja, för ikväll ska det partajas :D Det blir förfest med tjejerna här. Bland annat kommer Alexandra och förhoppningsvis Mickan som jag har saknat massor, bruna är de säkert också. Och efter förfesten blir det antagligen utgång.

Nej, nu ska jag käka frulle:)

Ha en kanondag så hörs vi! (Måste fundera ut en outfit till kvällen)

/ESJ

Härligt väder

Har spenderat några timmar på balkongen i det fina vädret :) 








Linne: Forever 21
Jeansshorts: Levis

/ESJ

She´s Mrs Lifestyle of The Rich and Famous




Britney på TCA 2009 (teen choice award)



"Blondes do have more fun."  - Britney

Blixtar och dunder

Satt på busstorget idag på vägen hem. Regnet vrääääkte ner och det blixtrade och åskade som bara den. Och jag som är livrädd för åskan, fy fasen vad rädd jag var. Helt plötsligt slår blixten ner väldigt, väldigt nära oss och jag trodde seriöst ja skulle dö för en stund. Sen hör jag en gubbe jämte säga: Nu var det nära, nu var det väldigt nära...

Jaa, usch och fy för sånt här oväder. Regn däremot är fantastiskt mysigt!

/ESJ


But I´m still aint losin'

Då har man tränat idag med, heeelt underbart :D Igår missade jag dock Soffan och Lirran som jag hörde också var på friskis samtidigt. Lite synd! Det är så jäkla gött att träna, helt sjukt. Och vad man mår bra efteråt. För visst kan det kännas riktigt tungt ibland att fatta beslutet att gå till gymmet, ibland känns soffan eller sängen så mycket mer lockande.

Och som sagt så är ju resan bokad nu också, ge mig Turkiet, ge mig värme, ge mig goda drinkar och en underbar vecka med världens bästa Hampus :D

Nu blir det Tacokväll och film: Bedtime stories. Har sett halva och var inte särskilt imponerad. Men vem vet, den andra halvan kanske överraskar.

/ESJ


Den här världen börjar se lite väl sjuk ut



Det är helt sjukt vad 16-17 åringar är kapabla till. Och det blir bara värre och värre.
Malin Kristiansen, idag går mina tankar till dig, din familj och dina vänner. Det ni går igenom är fruktansvärt.

Och massa kärlek till alla mina vänner och min familj, jag är glad att jag har er. Just so you know.

http://www.bt.se/nyheter/boras/boraspar-kan-ha-sett-flickan-strax-innan-mordet-fruktansvart(1463175).gm


RIP


Alanya 2009



Resan är bokad! Den 29 Augusti åker jag & Hampus till Turkiet, Alanya. UNDERBART.

/ESJ

Utmaning

Ja, va fasen har jag gett mig in på? Mötesbokare. Men oj vad jag är peppad för att göra det här bra, det är lite lite lite likt ett säljjobb med tanke på att du ska få folk att boka in tider,vilket inte är helt lätt. Men första dagen på jobbet gick rätt bra, och de var nöjda med mig så det var bra. Har en grymt bra jobbcoach också, han peppar mig konstant och det kan jag behöva inför det här jobbet. Utmaningar är brabrabra!

Ikväll blir det bara en myskväll med mamma & Hampus, så himla skönt. Så nu grillar vi och senare blir det film och godis (som jag har längtat, nu ska jag SYNDA, mahaha)

Ha en kanonkväll.

/ESJ

Myskväll

Myskväll med Evs står på kvällens schema. Först ska jag få i mig lite mat och sen kommer Evve :D


/ESJ


Godnatt!

Ja, då var det redan dags att krypa till sängs. Skönt dock, för jag är jättetrött. Sover hos Hampus inatt, och imorgon är det utbildning som mötesbokare som gäller.
Får se hur det går, och vad det innebär.

/ESJ

Godmorgon!



Ja, lite sent kanske, men så blir det när man ser på film lite för länge och sängen är alldeles för skön på morgonen. Nu är vi i alla fall uppe och har även ätit en god frukost på balkongen, mysigt! För idag skiner ju solen, och om smhi har rätt ska det fortsätta såhär några dagar, I like it.

Nu blir det i alla fall gymmet om en stund och sedan vet jag inte vad dagen ska bestå av. Har förresten glömt att skriva att jag har köpt Winnerbäck biljetter till Borås konserten, underbart! Så då blir det en bra kväll med Mickan, Alex & Lisa.

/ESJ

Rut m.fl




Mysig kofta från rut.mfl

Ja, dagen kunde väl inte börja sämre än vad den gjorde. Men det är sånna här dagar det är tur att jag har mamma, mina vänner & Hampus. Så nu är det bara att ta nya tag. Nytt jobb på g förhoppningsvis, får se vad det gäller på torsdag då jag ska på utbildning. Ikväll blir det bara att ta det lugnt och vara med mamma och sen kommer Hampus också. Blir säkert tv-spel.
Har lite småpanik för något som hände igår, jag tror jag bet sönder lagningen i min tand. Och jag är livrädd för attfå borra upp allting och fylla igen. Tandläkarskräck? Ja. Jag kan nog stå ut med att bara äta på höger sida in that case.

/ESJ

Faller

Dålig dag.
En sån dag då jag inte hade haft något emot att gå ett år till på gymnasiet, med mitt EP06, i 122:an.


/ESJ


There’s only one place I gotta be, with music all over me

Det har varit en seg Söndag som resultat efter en rolig lördag. Men man mår väl som man förtjänar antar jag ;). Gårkvällen började hos Mickan men lite folk, grymt kul :D Måste göras om snart. Sedan drog vi oss ner till swing, där träffade jag Anna, det var så längesen så det var väldans roligt. Efter att ha besökt donken tog jag och Hampus en taxi hem till sängen.

Idag har jag jobbat, och gissa om det var tungt att gå upp idag, men men, vad gör man inte? Nu ska jag snart iväg till Hampus och titta på matchen med hans familj som jag inte träffat på evigheter känns det som, ska bli trevligt! Är dock sjukt trött så lär väl somna i soffan ganska snabbt.

Jag och Hampus har kollat upp lite resor och nu lutar det åt att vi åker till Tunisien i slutet av Augusti. Lite sol, bad och avkoppling kommer bli helt underbart.

/ESJ

RSS 2.0