Farsan



Jag & Hampus har varit på bio ikväll. Vi såg denna underbara film! Så sjukt rolig. Okej, den slår inte Kopps men den va väldigt bra ändå! Sen åt vi thai, mums. En bra söndag helt enkelt :)

/ESJ

Life.

Nu är det träning på gång. Ska bara försöka flytta mig från soffan och dra på mig träningskläder. Det var så himla längesen jag var på gymmet så nu måste jag verkligen ta mig dit idag! Det blir så lätt att man skiter i det, men nu så ska jag iväg. Fast att jag hellre hade tränat i 21 graders värme på the tracks på SRJC som Jasmine gör. Eller tränat cheer. Jag är så sugen på att vara med till SM, vore så sjukt skoj!

Har suttit och kollat på lite resor till värmen. Jag ska iväg i år, det bara är så. Är så sugen på Thailand, men jag är osäker på att min budget räcker till detta. Kanske får bli Grekland, vilket jag i och för sig också är sugen på. SOL, BAD OCH DRINKAR. Det är allt jag begär.

/ESJ


My life inside your heart

  

Lägger upp lite sommar & vårkläder mitt i detta gråa väder. Jag LÄNGTAR tills solen börjar värma. Leopardklänningen tänker jag till bruna ben och gladiatorsandaler. Skjortan, lackleggings och paljettskoir tror jag kommer passa perfekt till våren.

/ESJ

Friday










Hade en jättebra fredag trots att jag var skittrött efter jobbet. Här är lite bilder från viskan och vad som blev kvar av min mojito.

/ESJ

Jag Älskar Fredagar.

Åh. Har haft en så himla bra kväll. Satt på Viskan med tjejerna och det blev mycket skratt och bland annat härliga USA-minnen. Mickan & Hanna var också med, det var jättetrevligt! Sen tog jag vägen förbi hemmakväll och åkte sedan hem till Hampus. Han är underbar. Blev några goda drinkar som han gjort innan vi nu däckar i sängen (och då inte pga alkohol utan TRÖTTHET).

Bilder från kvällen kommer upp imorgon!

/ESJ

Kvällsfika

Jag & Lisa var helt SLUT efter jobbet, men nu har vi gjort iordning oss och ska snart ner till stan för att möta Jenny & Jossan. Det ska bli mysigt med tanke på att vi inte ses jätteofta när dom är i lumpen, det finns garanterat alltid saker att ta igen :)

Bloggar lite senare!

/ESJ

Come let´s pray for the weekend babe

Så, nu ska jag sova. Har en lång dag framför mig imorgon och ska dessutom träna för första gången på alldeles för länge. Blir jobb först och sen gymmet med Lisa, och efter det blir det en kvällsfika på viskan. Mysigt!! Sen resten av kvällen ska jag vara hos min kära Hampus.

Fick lön idag också. Härligt!

/ESJ


TACOS



Ikväll blir det god tacos med Hampus. Vi har precis lagat klart så allt gott står framme. Mums!

Ha en fin kväll.

/ESJ

Sova

Sitter och tittar på OS. Somnar nästan, inte för att det är tråkigt för det är det inte, men är så himla trött sen jobbet. Var ute hos Johanna & Leon lite efter jobbet, har saknat dom så det var roligt.

Det blir ett kort inlägg, ska slänga iväg några mail till staterna. Tandläkaren imorgon. FAN. Inte roligt alls. Men får sovmorgon. Det är bra.

/ESJ

I ain't never gonna shut you out



Har nog glömt att skriva detta men egentligen skulle jag blivit faster igen i Torsdags, men Johanna har gått över tiden och nu väntar jag bara spänt. Har på mobilen 24/7 ifall jag måste åka ut och passa Leon medans dom åker in till BB. Det ska bli så himla roligt! Frågan är väl var den här plutten tycker om att få en lillebror/lillasyster.

Jag längtar.

/ESJ


Fira världens bästa mamma


(gammal bild)

Idag fyller min kära mamma år så jag och pappa har lagat mat i hemlighet hela eftermiddagen. Hampus är här nu och snart ska maten serveras :) Hoppas verkligen att det smakar gott! Till efterrätt blir det choklapudding. Efter detta blir det mys i soffan framför OS.

Har jobbat idag och ska fortsätta med det i två veckor. Känner redan av det i fötterna.

/ESJ

They forgot about us.

Har i princip legat i soffan hela dagen, med anledningen att jag MÅSTE bli bättre tills imorgon. Fick jobb i två veckor nu så nu blir det säkert lite shopping på HM igen. Ska iväg och hämta ett paket snart jag glömt att jag hade fått, kommer inte ihåg vad det är i. Spännande. Hampus har gjort mig sällskap idag så har inte varit så ensam i alla fall. Men apelsin och vatten är min medicin, hoppas det hjälper!

 

SÅHÄR vill jag att mitt hår ska se ut till sommaren. Gjorde ju lite mörka slingor nu till vintern men nästa gång blir det att få tillbaka allt det ljusa igen. Så himla fint! Sen ska ju solen göra sitt också men ska i alla fall göra det mycket ljusare nästa gång.

/ESJ

Headlines


(bilden tåls att lägga upp igen)

Imorgon, eller snarare i natt, åker min fina vän Jasmine till USA. Jag ska alltså ha två av mina bästa vänner på andra sidan jorden, det kommer bli tungt. Fast det är skönt. För jag VET att jag kommer tycka det är jobbigt när hon väl åker, och jag kommer sakna henne jätte mycket, men jag vet även att när hon kommer hem kommer vi ha så roligt. Galna utekvällar, mysiga peppkvällar och samtal i tårar för att få stöd hos varandra. jag älskar det.

Ha en jättebra resa nu så ses vi om 3 veckor <3

/ESJ

900220



GRATTIS I EFTERSKOTT MIN FINA HAMPUS! I love you man.

Dina ögon var ett fritt fall varje gång

 

Här kommer lite crappy bilder på mig just nu. Ska börja med att säga att jag hade en sjukt rolig kväll igår när vi firade Hampus. Vi började med tre-rätters och en härlig förfest. Sen blev det x&y men där kände jag att min kropp inte orkade mer. Speciellt inte min hals. Iprenen slutade verka och jag & Hampus åkte hem efter ett tag. Men FAN vad roligt jag hade!

Idag mår jag ungefär som jag ser ut att må. Trött, typ ingen röst och huvudvärk. Ska sätta på Walk the Line nu och ta en kopp te. Har hört att filmen ska vara väldigt bra så det blir nog perfekt. Bilder från kvällen kommer och även ett grattis i efterskott inlägg tillägnat min fina pojkvän. (för att jag hade feber och orkade inte blogga igår).

/ESJ

FAN.

Jag måste bli bra tills imorgon. Vaknade upp imorse med halsont, huvudvärk och tendens till feber. Det är INTE okej just nu. Imorgon fyller Hampus år och jag ska ju fira mitt hjärta. Självklart. Nu ska jag kurera mig.

  • Sömn
  • vatten
  • frukt
  • Andreas Carlssons bok Live to win




When music really mattered and when radio was king

 

Skön oversize t-shirt från Gina
Lackleggings från Rut m.fl
Handsmycke från Mig

Slänger in en dagens för ovanlighetens skull. Idag har jag varit på gymmet med Lisa sen har det blivit lite shopping med mamma. Har gjort en ny ring och är lite småkär i den måste jag säga.

Känner mig lite halvsjuk idag och nu har pappa också insjuknat i någon form av kräksjuka. Men jag tänker att eftersom jag redan haft det så borde jag vara immun, right? Blir i alla fall att stänga in mig med Hampus på mitt rum men god mat och lite OS. Det är ju mysigt det med.

/ESJ

Kvällsinlägg

En liten uppdatering. Sitter hos Hampus och lyssnar på The sounds, samtidigt som jag inser att jag borde plugga till högskoleprovet (eller nåt). Kollar lite utbildningar i alla fall och jag ska nog hitta något för mig, har en liten lista, haha!

Videon påminner om The Sounds spelning på Peace&Love i somras. Vilka minnen! Maja är störtskön.



/ESJ

But you can't push us down

 

Jag kurerar mig med te, gott dessutom. Grönt chai te, mums! Efter en dag med hostande och nysande barn så känner man sig nästan sjuk bara pga det. Dessutom har mamma varit hemma i feber hela dagen och jag har INTE tid att bli sjuk igen, så nu är det förebyggande grejer som gäller. Jag älskar mina tekoppar.

Ska åka hem till Hampus nu. Har saknat honom idag. Imorgon blir det förhoppningsvis träning med Lisa :D

/ESJ

Tisdagen den 16 Februari.

Det har varit en bra dag idag. Började med jobb med supersöta ungar! Det blev lite dockteater på hemgården, några sagostunder och massa lek. I like it! Efter jobbet tog jag en snabbtitt inne på Gina där jag råkade "springa på" Catja & Andreas från Paradise hotell. Det blev fan hysteri bland småtjejer inne på Gina.

Och eftersom jag faktiskt hejade på dessa genier i detta genialiska program så var det faktiskt himla konstigt och roligt att de dök upp, bara sådär. Dom var fina dessutom, söta tillsammans.

Till något annat. Igår var jag med fina Jasmine och vi hade en kanonbra kväll. Hon får mig verkligen alltid att må bra och ger mig styrka. Så skönt att det finns folk man kan sitta och prata med hur länhge som helst. Hade vi inte haft någon klocka eller någon som helst tid att passa så vet jag inte om vi någonsin skulle sluta. En sån vän är hon. Tack.

/ESJ


New stuff

Nu mår jag äntligen mycket bättre! Och med tanke på att jag varit sjuk har jag inte orkat någonting i princip. (Jo igår satte jag ihop Jasmines handsmycke som hon ska få). Under min sjukperiod har jag bland annat fått hem ett paket från HM som jag beställde under tiden jag var anställd där (personalrabatt). Finfina saker!



Det är HETT med leopard och zebramönster. Och paljetter. och grönt. har även inhandlat en fin leopardmönstrad klänning på Gina tricot!

/ESJ


En helt vanlig Söndag

Jag och Hampus skjuter upp Alla hjärtans dag. Vi hade planerat tre-rätters och mys med eftersom ingen av oss mår jättebra så tar vi det en annan dag. Nu ska vi mysa och vila istället.

Ha en fin dag kära vänner.

/ESJ

Jag älskar dig



För att du är helt fantastisk. För att jag är otroligt tacksam över att ha dig i mitt liv.

Jag älskar dig.

/ESJ

Alla hjärtans dag

...Och så är man sjuk. Har i princip inte fått i mig någon mat på två dygn och har legat helt utslagen sen igår. Jag vet inte vad vi har blivit drabbade av men jag hoppas det går över snart. Det är ju alla hjärtans dag idag och det var tänkt att jag & Hampus skulle åkt till Gbg och gått i lite affärer för att sedan titta på hans tennismatch. Och på kvällen skulle vi laga tre-rätters. Men det blir nog inget Göteborg för mig och vi får se hur mycket mat vi får i oss ikväll. Det får bli som det blir.

/ESJ

Sjuka

Hampus har legat och spytt hela natten och jag kände mig verkligen inte bra när jag vaknade. FAN. Detta resulterade i att jag fick hoppa fikan med Jenny & Jossan, hade verkligen sett fram emot det så det var synd! Men känns ju himla dumt att smitta lumpenkämparna. Men hoppas vi kan komma fram till en annan dag då även Lisa kan joina. Typ fredag?

Här kommer i alla fall lite nostalgibilder från USA på oss. Det är sånt man får trösta sig med när man ligger sjuk. Saknar er!













Oj! Vad mycket bilder det blev. Men som sagt, USA är minnen och just nu finns det ingen anledning att lägga upp bilder på mig just nu. (det är inget att se). ;)

/ESJ


The only ones

Har haft en bra dag med fina vänner. Kompisdosen har varit hög då jag både träffat Lisa för en shoppingtur och fika och därefter Jasmine för en fika. Det pratades fest, sommar, problem (små och sköna sånna), Magnus Betnér och smycken.

Imorgon blir det ännu mer att hänga med mina vänner. Fika med Jenny & Jossan står på tur och sen blir det mysig melodifestival hemma hos Hampus. Ska försöka få ihop lite smycken också :)

Natt nu.

/ESJ

Chokladbollar

Finns det något som r så himla gott och så simpelt att göra? Det är ju fasen farligt att det går så snabbt. Hampus kom med idén för ca 10 min sen och nu har vi precis ställt in dom i kylen :D

Mår sådär och har gjort hela dagen så har bara ätit soppa hela dagen. Det enda jag velat ha idag. Var ju även duktig och jobbade idag även om jag inte kände mig helt 100 (är det duktigt eller bara dumt?). Jaja, nog om min sjuka, förhoppningsvis blir det inte värre. Nu ska jag & Hampus se lite på Magnus Betnérs show från förra året. Han var GRYM igår.

/ESJ

Hemma från jobbet

Kom precis hem från jobbet. Eller hem och hem, hem till Hampus rättare sagt. Min alldeles underbara pojkvän gör fruktsallad till oss just nu. Jag är ju lite krasslig så en dos vitaminer lär jag ju bara bli bättre av!

Fan. Skulle träffat Jasmine idag. Men så ringde dom från jobbet och i nuläget går det ju inte att tacka nej till sånt, tyvär. Hur gärna jag än ville. Men hoppas vi kan klämma in en träff imorgon istället. Hon åker ju fasen snart, långt bort. Min soulmate. Men vi har lite planerat innan dess så det är bra :)

Ska gå ner till Hampus nu. Bloggar när jag kommer hem sen!

/ESJ

UNDERBART





Laddar upp med lite klipp från tidigare stand-up med Magnus Betnér. HAHA.

/ESJ

Frukostsmoothie

Har precis fixat en smoothie till mig själv. En av mina favoriter: kiwi, mango och ananasjuice. Hur gott som helst! Snart ska jag åka och träna och efter det arbetsintervju, sen ska jag ner till stan för att träffa Alexandra. Var längesen så det ska bli väldigt roligt! Saknat henne.

Ikväll är det Magnus Betnér på Folkan som gäller för mig och min Hampus (min julklapp till honom). Jag är LADDAD. Hur kan man inte vara det för honom?

/ESJ


Pizza & Chilinötter

Tur att jag körde ett hårt träningspass innan för ikväll är det pizza som gäller! Var precis och hämtade Hampus och vi köpte med oss pizza på vägen hem, och hyrde en film också. Baksmällan heter den, den verkar ju skitrolig! Känns som en bra dag att gapskratta framför en skön, enkel komedifilm.

Ha en bra kväll :) Nu ska jag njuta lite.

/ESJ

Dubbelt-personnummer-situation

Japp. Jag och Hampus skulle skriva in mig på arbetsförmedlingen idag. När jag väl tar mig dit så ska det självklart krångla. Jag lämnar fram mitt leg till mannen i receptionen. Och då rynkar han på näsan och säger att mitt personnummer står på någon annan. Alltså, någon har skrivit in sig på arbetsförmedlingen med MITT personnr. Det är INTE okej.

Han sa att han inte kunde göra någonting och att jag måste gå till skatteverket för dom måste gjort en miss. Vilket inte är sådär jättebra. För en stund kände jag mig personnummers-lös.

Men det slutade rätt bra ändå. Skatteverket hade bara mig på det personnumret och arbetsförmedlingen fick ta bort den andra tjejens fyra sista.

Jag heter SONJA ELIN JOHANSSON och mitt personnummer är MITT.



/ESJ

Surround yourself with thoose you love

Vaken!

Vaknade upp jämte min finaste älskling idag och möttes av fina sms på mobilen. Tack! Ni reser mig.
Tänkte slå iväg en pling till Lisa för att kolla om hon ska med till gymmet. Sen blir det antagligen arbetsförmedlingen med Hampus och sen vet jag inte så mycket mer. Men får se till att dagen blir bra i alla fall :)

Jag längtar VERKLIGEN till sommaren nu. Visst snön är fin och mysig och allt sånt, men ändå jag längtar. Förhoppningsvis blir det lite volleyboll och fest i min stuga. Ska kolla runt lite vilka som är på och så hoppas jag på att vi får ihop ett lag. Ja, det är väl en av höjdpunkterna i sommar. Sen hoppas jag ju självklart på en utlandsresa. Vill till värmen NU :D

Ha en bra dag! Bloggar lite senare.

/ESJ

Chains



Mitt nya smycke. Jag gillar handsmycken. Man kan ha dom till allt, till och med till min SRJC tröja.

Nu ska jag åka till Hampus, ska bli väldigt skönt att träffa honom. På onsdag blir det fika med Alex, också välbehövligt. En bra vecka trots allt.

/ESJ

I turn my back to theese moments of doubt

Eftersom att jag "måste" använda min andra dator nu så passade jag på att lägga in lite gamla bilder. Jag vill verkligen tillbaka! Till både Paris & USA. Tiden där var fantastiskt.
Har suttit och läst Ego Woman av Carolina Gynning en stund, hon är så jäkla bra! Är snart klar med den och det första jag ska göra när jag är klar är att springa med den till Jasmine :D Den är ett MÅSTE.

Snart fyller mitt hjärta år också. Då blir det fest för att fira honom såklart, ska bli så himla roligt. Jag LÄNGTAR. Nu kan han dessutom göra mig sällskap på systemet.

/ESJ


Nostalgi Paris



















Jag ÄLSKAR Paris. Och Er.

/ESJ


Ett sällsynt exemplar,

Kom precis hem från gymmet! Det var riktigt skönt faktiskt, sen är det så mycket roligare att träna med Lisa än ensam :) Lite pepp är aldrig fel! Nu ska jag få i mig lite mat sen blir det att beställa lite mer grejer så jag kan fortsätta med mina smycken. Tänkte ta kort på dom sen så lägger nog upp dom här :)

Veckan i övrigt är fullproppad med träning, träffa vänner, vara med Hampus och söka jobb. Eller jobba kanske, beror ju på om jag blir inringd.

Ringde precis till pappa och min lilla minidator har fått virus! Han säger att jag måste byta dator, så då är det nog bäst att göra så.

Dagens: Vampire weekend

Mysig morgon

Ja, här sitter jag ensam i sängen med min lilla dator. Hampus har åkt och tränat och jag körde mamma till jobbet imorse (anledning: jag vill kunna ha bilen under dagen), så nu kan jag inte somna om. Men bra ändå för nu lär jag kanske få gjort lite idag. Har kollat lite utbildningar på högskolan och även kikat efter lite jobb. Just nu är jag ju ganska arbetslös, så Hampus ska tvinga med mig till Arbetsförmedlingen idag. Jag vet att jag BORDE gått ditt mycket tidigare, haha.

Igår jag var lite nere. Men jag är så glad att jag har mina fina vänner. Jag kommer nog aldrig kunna beskriva hur glad jag är att ni finns där :). (Det räcker, ni vet vilka ni är).

Idag kl 11 ska jag i alla fall möta upp Lisa på friskis! Skönt att börja veckan någorlunda nyttigt, eftersom att det inte brukar sluta särskilt nyttigt :)

Kanske blir lite nostalgi senare. Med lite bilder. Jag saknar USA. Och snart åker Jasmine dit! Kommer sakna henne, då kommer jag helt plötsligt ha två av mina bästa vänner på andra sidan jorden. Men jag vet ju att dom har det bra så :D

(Hade faktiskt tänkt att ta en bild. Men nej. Klockan är 9 och jag lägger in en gammal på mig och Evve.)

/ESJ



/ESJ

Du som reser mig

Ska till gymmet snart! Det känns som att det behövs.

Tack för att ni finns <3 Ni är bäst, kära vänner. Bäst.

/ESJ

Natalie is coming back!

Woho! Ola & Salem gick vidare. Mina personliga favoriter :D !
Christine Meltzer är också kanon, och Måns.

/ESJ

Away

Jag är trött på att behöva undra vart ditt gamla jag tog vägen. Den som inte skulle struntat i och höra av sig när den lovat. Och den som inte säger en sak en dag och en helt annan nästa. Jag orkar inte bry mig.

Håller på att packa nu, ska till farfar och farmor snart. Vi stannar tills imorgon och det ska bli skönt. Tar med mig några böcker, bra sånna. Nu ska jag till gymmet. Hörde att det inte var bra att träna dagen efter för hjärtat, eller rättare sagt jag läste det på en skylt inne på systembolaget. Men det har gått jättebra innan så jag fortsätter!

/ESJ

Red lips

 



Gårdagens outfit. Både i form av en suddig bild och en mindre suddig. Jag hade sjukt trevligt i alla fall! Träffade på så många jag har saknat, och även vissa jag inte bryr mig ett skit om. Men det är väl så det är :) Jag, Jasmine & Hampus drog i alla fall in till X&Y och dansade och drack drinkar (läs mojitos).

Snart träning.

/ESJ


Impulskväll

Jahapp! Då är snart Jasmine & Hampus på väg hit. Vi ska dricka cider & öl och lyssna på skön musik. Mitt i mitt rum som är fullt med smyckesdelar och kedjor. Överallt. Får försöka få upp allt på skrivbordet så vi i alla fall kan vistas här inne.

Försökte dessutom få klart mitt overkill handsmycke med en jäkla massa kedjor. Men det hinner jag nog inte så får bli något annat ikväll!

/ESJ

Garderobrensning!

Nu har jag spenderat eftermiddagen med att rensa mina garderober! Jag har en där jag har allt jag använder, men även en där jag hade massa galmla saker. Dessa är nu ute! Skönt, för det behövdes verkligen. Men jag tänkte att jag skulle skänka bort det istället för att slänga, jag menar det är ju bra kläder. Det är bara inte jag längre :)

Har även köpt en del smyckesdelar idag, så imorgon blir det att sätta sig och pilla lite med det. Jag har börjar få en hel del idéer!

Kvällen kommer spenderas hos mitt hjärta, hjärtat med stort H. Världens bästa.

Ha en bra kväll!

/ESJ

Winterland

Godmorgon!

Idag var jag uppe kl 7 för att köra mamma till jobbet (enda chansen att jag får ha bilen på dagen). Och Ja det var verkligen värt det. Nu slipper jag pulsa runt i snön och frysa ihjäl om fötterna, dessutom har jag ställt in bilen i garaget så får en varm bil nu när jag ska till gymmet.

Jag funderar lite på att byta gym när mitt kort på friskis gått ut. Dock är det ett tag kvar men är lite sugen på Studio aktiv. Det verkar himla bra där! Så i så fall blir det att svettas med Evve & Nix istället. Men får se, låångt kvar. Nu ska jag i alla fall snart till gymmet med Lisa. Sen blir det förhoppningsvis lunch med Hampus i stan :)

/ESJ

Elinx2

Det blev ett till pass på gymmet idag! Duktigt tycker jag allt :) Och där träffade jag på Elin så slapp träna ensam. Och henne har jag saknat så det va väldans bra!

Nu är det PH och sängen med älskling <3

/ESJ

I love this record baby, but I can´t see straight anymore.











/ESJ


Vi ses på Hjärtats bar,



Jag fryser ihjäl! Och snön är bara jobbig just nu. Därför har jag tagit på mig varma stickade strumpor och min mysiga halsduk och går runt i här hemma. Skönt!

Dagen började med att jag & Lisa tog oss till gymmet, ska nog dit strax igen. Skönt att vara igång igen! Helgen var väldigt bra, även om det kändes igår att jag shotade 6 cl Sambuca på krogen. Fy fan! Men roligt var det! :) Ska lägga in bilder från förfesten snart.

Idag åkte min fina, underbara vän Evelina tillbaka till USA. Jag hatar att inte ha henne här. Men hon är så himla värd den resan :) Snart är du hemma igen babe!

 

/ESJ


RSS 2.0