Mysfaktor 100



Har precis gjort inpackning på håret, smörjt in mig med doves lotion och gjort det väldigt mysigt i mitt rum, med ljus och allt. Idag är det första advent vilket innebär mys mys mys. Ikväll ska jag mamma, pappa och Hampus äta lite pepparkakor och sånt och titta massor på tv.

Ska klä på mig lite myskläder nu medans jag lyssnar på Andreas Grega. Han är hur skön som helst!

/ESJ

We´re the only ones

Ojojoj. Hade en riktigt bra kväll igår :) Är inne i en bra partyperiod känner jag, haha. Träffade många vänner igår som jag inte sett på ett tag och det är aldrig fel. Dessutom röjde jag och tjejerna loss på dansgolvet, det är ju så det ska va!

Har kommit på att jag fyller 20 år om typ en månad. Och det där att fylla 20 är ju fasen stort ju :) Måste börja planera något. Tänk vad skönt att kunna gå till systemet själv och köpa vad man vill ha. Vilken frihet! Jag vet i alla fall att jag vill ha en 20 års fest med mina fina vänner och massa dans och party. Får se vad det blir.

Nu ska jag vara lite duktig och städa mitt rum och göra det lite adventsmysigt! Jag älskar att det börjar bli lite julstämning. Julen kan vara det bästa på hela året.

/ESJ

Tid att andas

Jag & älskling hade ju 1 år förra veckan! Och i helgen firar vi det med en natt på ett spahotell i Bohuslän. Ska bli helt underbart att få komma iväg.




Ha en kanonkväll och dag!

/ESJ

No stress


Upp & ner outfit.

 

Älskar mina underbara paljettshorts jag inhandlade idag. Perfekta att ha till klänningar som är lite korta :) 199 kr HM.

 

/ESJ


My love



Min älskling är bäst i hela världen. Han har varit helt underbar mot mig nu när jag varit sjuk (inte för att han inte är det annars). Igår kom han till exempel hem med lunch till mig och hyrde Natt på museet 2. Det är otroligt hur mycket man kan tycka om en människa. Och han är så fin, rakt igenom.

/ESJ

Fan

Jag mår skit. Orkar knappt röra mig. Typiskt att jag skulle få feber av sprutan, men hörde på radion idag att om man mår dåligt av vaccinet är man en av dom som skulle bli extremt dåliga av influensan.

Så, nej, Jag ångrar mig inte.

Biverkningar

Ja, usch och fy för biverkningar. Har legat med feber hela natten och har därför inte sovit sådär jättebra. Febern är fortfarande kvar och imorse hade jag lovat att vara barnvakt en timma. Tur att sötaste Leon var trött och sov större delen av den timman. Har även lite ont i armen, men det 'är inte så farligt än i alla fall.

Ska krypa ner framför soffan med täcket, sätta på en film och försöka få i mig något att äta. Jag har inte tid att vara sjuk, men får göra det bästa av situationen.


Tror det blir den här filmen, den verkar mysig "Finding neverland"

/ESJ

 


Vaccinerad

Ja då har jag också vaccinerat mig för grisskiten. Och jag som hatar sprutor. Det var ett stort steg det där, att helt frivilligt ta en spruta. Min älskade pojkvän var med som stöd, vilket jag behövde. Du är så himla bra. Just nu mår ja rätt bra, förutom slö och tung i huvudet. Botar det med lite Super mario på wii, haha kanske inte det bästa om man har ont i huvudet. Men det är ju så skoj!

Blir heller ingen träning för mig idag, utan jag övningskör ut till Hampus senare för att spendera kvällen och natten där.

/ESJ

Vi skulle klara vad som helst





Den 4:e Dec kommer min kära vän Evelina hem från USA. Jag saknar dig så fruktansvärt mycket och det ska bli så skönt att få träffa dig igen. Hon är en sån vän som man i vissa stunder kan känna att det är den enda människan på jorden som förstår dig. Därför vill jag ha hem henne snarast möjligt, men vet att hon haft en underbar tid i USA så det är jag glad för :)

Saknar även att partaja och ha myskväll med Nikki & Evve, det var föör länge sen nu tjejer. Mer sånt i December :D

Love you.

/ESJ

30 år fest

Igår fyllde min kära bror hela 30 år och idag blir det att fira honom med hela familjen plus några fler, ska bli roligt! Och jag och min andra bror har garanterat köpt största presenten, att få med den i taxin blir ett jobb i sig. Nu ska jag fixa mig lite och välja outfit för kvällen.

Emellanåt spelar jag mitt Super mario bros som jag köpte till mitt wii idag. Det är så himla roligt! Notalgi blandat med nya roliga banor och funktioner. Ja, jag vet. Jag låter som den tv-spels nörd jag är!

/ESJ

Don't make me choose. Because it will be him. It has always been him.

Såg ju även förhandsvisningen på New moon igår. Och jag kan inte med ord beskriva hur bra den var. Har ju läst boken och jag kan säga att jag inte blev besviken. Jag fullkomligt älskar det här.

/ESJ

 


Älskade Lasse







Jag hade en helt underbar kväll igår. Tillsammans med min bästa vän köade jag till Lasse i 2 och en halv timma. Det var en härlig känsla att vara först in i Boråshallen igår och sedan även stå lutad mot staketet när han kommer in på scenen. Och Lasse var bättre än någonsin. Hans musik är kärlek för mig och jag hade en kanonkväll igår.

/ESJ

Tårta



Slänger in en bild på tårtan vi gjorde innan :) Den va väldigt god.
Nu ska vi snart gå ut och äta och ha en riktigt mysig kväll på stan. Ska ta en dusch och fixa mig sen ska jag möta upp Hampus.

/ESJ

There is nothing like you and me







 



 



/ESJ


1 år

Åh jag är så glad idag, snacka om att ha vaknat på rätt sida. Idag firar jag och Hampus 1 år! Kan inte förstå att tiden gått så snabbt, men det är ju bara ett bra tecken. Den här dagen kommer kretsa kring oss, även här på bloggen. Just so you know.

Hampus som har varit duktig och tränat imorse kommer snart hem, och jag ska fixa mig lite tills han kommer tänkte jag. Sen ska vi faktiskt baka en tårta till oss själva, kan försöka ta bilder och lägga upp under dagen. 

/ESJ


Det går bra nu

...Eller i alla fall känns det väldigt bra och jag mår bra! Även om man inte lyckas med allt så är väl det viktigaste ändå att man mår bra.

Idag har jag jobbat på Trandaredskolan igen, har som sagt hand om förskolebarn där i olika klasser. Det är faktiskt rätt lättförtjänta pengar om man tycker om barn. Och det gör ju jag :). Imorgon firar jag och älskling 1 år, fatta vad snabbt det har gått! Och han är så rätt för mig. Älskar den mannen något otroligt <3. Så jag har fixat lite idag inför imorgon, någon överraskning blir det allt.

/ESJ

Damn!

Hade verkligen en kanonkväll igår med mina underbara vänner! Vi började hos Hampus för att sedan ge oss av till Puls, ett nytt ställe i stan. Hade så himla roligt där! Även om det inte var proppfullt med folk så slog jag och tjejerna klackarna i taket som aldrig förr. Det kändes som dom där gamla roliga kvällarna man hade varje helg för något år sen. Och jag behövde en bra kväll ute igår :)

Trots huvudvärken idag tog jag mig iväg på ett Brädpass, det var riktigt jobbigt! Men jag antar att det va rätt duktigt av mig, hehe.

Nu är det sängen som gäller!

/ESJ


I break the rules so I don´t care

Förfestar med underbara vänner hos Hampus!! Sen blir det utgång och jag är på g :D

Man blir ju arg

Seriöst. Jag och Hampus avslutade kvällen med en film vi hyrt, "knowing". Den var skitbra, smart och spännande. En kanonfilm, till slutet. Det kan ha varit det sämsta slutet jag varit med om, i alla fall i förhållande till hur bra filmen var. Kan komma på slut som hade varit mycket bättre!

Dessutom lipade ja sista kvarten av filmen, i vänta på ett fint och bra slut. Men där satt jag med tårar i ansiktet när eftertexterna började rulla. Va? va hände.

Jaja, ska mysa lite med Hampus nu istället :)

/ESJ

Elin "dollyblond" Östman


(Bild lånad från dollyblond.se)

Hon är så jävla cool rent ut sagt.
Jag älskar att inspireras av henne och hennes kreativitet. Sen har hon väldigt rätt när det gäller vissa saker. Skönt att någon säger ifrån!

Läs hennes blogg här: www.dollyblond.se

/ESJ

Tacomys



Har precis kommit upp ur ett bad. Har så jäkla ont i ryggen så jag tänkte att det kanske hjälper lite, och det gjorde det väl. Dock börjar värken komma tillbaka så jag får be Hampus om lite massage sen. Idag har jag tränat två stycken pass så det känns väldigt bra. Började ju med yoga och ikväll blev det afrodans. Haha, det va ballt!

Belönar mig själv (och Hampus) med tacos ikväll. Det är verkligen något jag aldrig tröttnar på, såå gott!

Imorgon är det cheerträning :D <3 Och btw så blir det jobb för mig på fredag, en heldag dessutom. Finally!

/ESJ


Styrka

Idag var jag uppe tidigt! Körde ett yoga pass för första gången på friskis kl 08.00 imorse. Det gick faktiskt bra och var riktigt skönt. Nu har jag fått i mig lite frukost och funderar på att sätta mig och spela lite Zelda, Love it!

Ikväll ska jag nog gå på afrodanspasset, sen blir det övningskörning!

/ESJ

New moon



Åh! Idag hämtade jag ut 4 biljetter till New moon. Underbart! Det är ju faktiskt så att jag, Lisa, Mickan & Alex ska gå direkt efter Winnerbäck konserten, kl 23.59. Vi kommer ha så roligt!

Dock såg jag att Lasse ställt in 3 konserter nu pga att Johan Persson fått svininfluensan. Men hela bandet inkl. Lasse ska nu vara vaccinerade och jag hoppas för guds skull att Johan blir bättre. Har längtat såå efter den här konserten och jag behöver den nu.

/ESJ

Bra start på en regnig dag

Börjar dagen med min favorit gröt, grahamsgröt! Sitter och tittar på regnet som jag snart ska ut och vandra i, fy fasen. Måste  leta upp ett paraply!

Idag ska jag på jobbintervju ska bli spännande! Efter det ska jag till gymmet och svettas lite, härligt. Bloggar mera när jag kommer hem till Hampus sen.

/ESJ

Sömnlös helg

GUD vad trött jag är. Var uppe kl 8 på morgonen igår, jobbade mellan 13-22 och stannade sedan i hallen tills 2 tiden. Idag vaknade jag med både ont i huvudet, halsen och typ tröttast i världen. Tog mig upp ur sängen och åkte med Hampus familj på fika hos hans farmor och farfar. Trevligt!

Nu ska jag snart ta mig en dusch och åka och se finalerna i mariedal cup. Ikväll blir det farsdags firande :D

/ESJ

Älskade Fredag!

Har haft en jättebra Fredag. Det började med att jag och Hampus åkte till Ullared och blev en heel del handlat för min del. Härligt! Och för en gång skulle blev det i princip bara nödvändiga saker, haha! Nu ikväll har vi bara myst, tittat idol och ätit god mat.

Och inför imorgon kan jag nog behöva lite lugn faktiskt. Ska träna från 9-12 sen blir det att åka direkt till Boråshallen där jag ska jobba från 13-22. Brukar stanna längre så hur som helst så blir det en lång dag. Men rolig!

Nu är det dags för sängen.

/ESJ

Beyonce

Har tittat lite på EMA på MTV. Beyonce är helt fantastisk!!

/ESJ

Det här är brustna hjärtans höst

Jag känner att jag vill ta upp det då det är något som jag har haft i tankarna hela dagen. Mordet i Sparsör. Nu har de fruktansvärda detaljerna om mordet blivit officiella och jag förstår inte, jag förstår verkligen inte.

Det känns som att det hänt så många sånna här sjuka mord bland unga den senaste tiden. Alldeles för många söndertrasade liv som på något sätt tvingas försöka hålla ihop det. Mordet på Therese Rojo i Stureby var ju bara en början. Sen kom mordet på Malin och det är väl först när det overkliga blir så nära och verkligt som man reagerar.

Och när man får reda på att den som har blivit brutalt misshandlad, våldtagen och mördad var någon man faktiskt har träffat, pratat med och lekt med som liten. Jo, idag berättade en nära vän till mig att Malin nästan bott granne med oss och då insåg jag vem det var. Jag har inte fattat. Och även om jag inte minns så jättemycket så kommer jag ihåg dig som en glad tjej som tog för sig av livet. Det är så jävla hemskt, speciellt nu när minnena tillsammans med dig och din syster kommer tillbaka.

Jag kan inte säga att jag kände Malin, men en gång i tiden gjorde jag det och jag önskar att hon fortfarande var i livet.

Sen slog det mig att det faktiskt kunnat vara någon av mina nära vänner som råkade ut för det här, och aldrig kom tillbaka. Och jag vill bara säga att jag älskar er, allihopa. <3

/ESJ

Jag vill ha massor av snö

Idag ska jag och Hampus njuta av den lilla mysfaktor som kom i och med den lilla mängden snö som kommit. Vi tänkte åka ner till stan nu och sätta oss på något mysigt café för fika/frukost. Det är så jag vill spendera mysiga vinterdagar.

Förresten!! Jag och tjejerna ska å¨förhandsvisningen av New moon den 19/11 23.59. Efter en underbar Winnerbäck konsert ska vi ge av oss till biosalongen för två timmar med Edward & Bella. Kan det bli bättre?

Nej, nu börjar Hampus tröttna på att spela Zelda, så nu får vi nog åka :)



/ESJ

Dålig uppdatering

Har varit lite dålig uppdatering ser jag, men men det blir så ibland. Jag & Hampus ska i alla fall snart gå och lägga oss då vi ska åka till ullared imorgon. Förhoppningsvis är det inte lika mycket folk där som det var på lovet. Ska se om jag hittar lite nödvändiga prylar. Sen tänkte jag köpa något till pappa, är ju trots allt fars dag på Söndag <3

/ESJ

Söndagar är mysiga

Trots huvudvärken jag vaknade med imorse så gillar jag Söndagar. Dessutom var det värt det, hade riktigt trevligt igår med bra människor! Började förfesta med tjejerna, Hamps & Lyran, sedan drog vi vidare till Jassi som skulle firas.

Dagen har spenderats framför mitt nintendo wii och Zelda! Sådär lagom till kvällen har huvudvärken släppt och jag ska spendera kvällen i soffan med älskling ocg god Kina mat.

Var vid Amandas grav idag också. Det känns fint att tända ett ljus för dig, samtidigt som allt jag vill är att ha dig tillbaka. <3

/ESJ

RSS 2.0