If it makes you happy



Åh. Nu är den snart helg och jag laddar inför morgondagen (då inte jobbet utan en liiite roligare kvällsaktivitet). Blir så glad av den här bilden, är helt säker på att vi hade en awesome kväll, som vanligt när man partajar med mina brudar.  

Nu ska det göras fruktsallad :)

/ESJ

Högskoleprov

Just nu sitter jag med högskoleprovet och det går helt okej faktiskt. Jag tänkte såhär att om jag nu ska göra det och betala 350 kr för det så kan jag ju lika väl försöka få så bra som möjligt på det. Det innebär inte att jag tänker plugga ihjäl mig, men att kika på det har jag allt tid med ;)

ÄNTLIGEN är min älskling Evelina hemma. Jag har saknat henne helt sjukt mycket så nu måste vi ses snart!

Hollywoodfruar nu.

/ESJ

That my heart is yours like in every single way

Mitt rum är nystädat och jag sitter i sängen med en varm kopp te i handen. Eftersom att jag inte mår helt hundra så kurerar jag min hals och hoppas på att kunna jobba och träna för fullt i veckan. Och avsluta veckan med massor av ledighet och partaj med mina vänner! Härligt.

Nu ska jag kolla upp lite utbildningar eftersom att det troligtvis blir till att sätta sig i skolbänken igen i höst. Det ska faktiskt bli roligt, jag måste bara bestämma mig för vad som känns mest rätt. Medans jag sitter vid datorn spelas Maia Hirasawa, Amy Macdonald, Andreas Grega och Lasse på spotify. Så himla bra!

/ESJ


though I´m just me

Maia Hirasawa <3


I can’t live in a world where you don’t exist.

Jag är helt förälskad i Twilightserien för er som inte vet. Jag har haft en jättemysig kväll med min Hampus, har ätit gott och tittat på New moon. Jag inser att jag måste köpa den filmen, eller ladda ner. Det blir DYRT om jag ska hyra den varje gång jag vill titta. Jag älskar det här.

Nu ska jag sova! Imorgon ska jag & mamma till Göteborg för att shoppa, sen blir det uppladdning för kommande helger. Med andra ord, ta det lugnt. Herregud vad mycket roligt som händer framöver, ska kanske träffa Jasmine på söndag också så då får hon ta del av planerna :)

/ESJ

Våffeldagen

  

Idag är det våffeldagen och snart ska det gräddas våfflor här hemma :) Det är så himla gott, ja underbart gott till och med. Jag har letat på massor av hemsidor efter ett bra vanligt våffelrecept, men inget har känts rätt. Så nu när jag kom hem från jobbet rotade jag runt i alla kokbocker och hittade typ världens äldsta. Men jag tror på det här! Så får det bli.

/ESJ


Vi som har allt, vi som saknar

Usch vad jag har varit kass på att blogga de senaste dagarna! Men jag har verkligen inte haft något att skriva om, jag jobbar, tränar, äter, sover. Och det är inte roligt att varken skriva eller läsa om varje dag. Men jag trivs väldigt bra på HM och för att inte tala om hur tacksam jag är för att jag har ett jobb att gå till, åtminstonde denna veckan ;) Nej, jag hoppas på fler såklart!

Igår var en bra dag, fick träffa Jasmine för första gången sen hon kom hem från USA. Det var så himla bra, jag har saknat henne massor!

Nu ska jag plugga tillsammans med Hampus. Jag har anmält mig till högskoleprovet och ibland undrar jag varför, samtidigt som jag inser varför jag gör det, och att det är bra. Konstigt. Men i alla fall, vi ska plugga men innan dess blir det spenatsoppa, och hans söta syster har gjort chokladbollar som ser himla goda ut! Bästa Matilda :)

/ESJ

Yesterday







Haha, sköna bilder!
Hade en rolig kväll igår som började hos mig med Malin, Sara & Lisa, och avslutades på Harrys. Där emellan Bollebygd! Tack för en bra kväll allihopa!

Dagen har i princip spenderats i soffan med mamma för att kolla massor av skärgårdsdoktorn-avsnitt. Hur bra är inte det då? Nu har jag bara 3:e säsongen kvar.

/ESJ

GULD







Hade sjukt roligt med Soffan & Sofi igår på DM! Det gick dessutom väldigt bra :) Kommer upp film på Coed & Seniorerna senare ikväll. Love you!!

/ESJ


MFC

Sitter i Hampus soffa och skriver ett litet fredagsinlägg. Tidigare ikväll mötte jag upp Soffan för att åka till hallen där alla MFC:are laddade inför tävlingen imorgon. Det ska bli så roligt!! Jag vet till 100 % att dom kommer rocka och verkligen visa vad MFC går för, och det är alltid lika roligt att se :)

Nu ska jag snart sova men för att tagga till så lägger jag upp ett klipp från tävling 08. Jag saknar verkligen det året!


When you told me it was us against the world








And a hundred percent reason to remember the name



Imorgon tävlar bästa MFC i Boråshallen!! Hemmaplan och allt. Nu jäklar ska ni rocka mattan, som alltid. <3

/ESJ

Ord&andrasaker

Nu är det verkligen helg snart och det ska bli så himla skönt!
Min morgon var HEMSK. Jag vaknade och fattade ingenting, tankarna bara flög runt i huvudet. Var är jag? Vad gör jag här? När börjar jag jobba? Tycker inte om att vakna i panik men nu är det lugnt. Pratade lite med Jasmine innan, så himla rolig att höra henne igen. Det har jag saknat!

Har dessutom haft en liten pratstund med Jossan om bland annat sommaren. Har en känsla av att denna sommaren kommer bli väldigt väldigt bra. Bra folk och bra väder hoppas jag på, det första är ju redan klart.

Nej, nu ska jag sluta flumma och krama min Hampus som anländer snart.

/ESJ

My pain, your thrill

Idag är jag glad :) Har haft en bra dag på jobbet och sen blev det ett skönt träningspass. På vägen till Hampus åkte jag förbi hallen för att hälsa på dessa underbara MFC:are som tävlar till DM på lördag. Ska bli så roligt!
Just nu är jag väldigt trött vilket inte är något ovanligt nuförtiden, i alla fall inte på kvällarna. Men men, så är det väl att ha ett 7-16 jobb, och jag klagar inte! Är glad för varje vecka jag får stanna på HM just nu.

Jag vill verkligen se The box, en ny film med Cameron Diaz och James Marsden som verkar sjukt bra. Den ska ses snarast möjligt! Älskar filmer där man börjar tänka, hur hade jag gjort?



/ESJ


Jimmy Choo

Åh! Detta gjorde verkligen min dag.

Efter jobbet var det utförsäljning på Jimmy Choo produkter. 10 kr per väska/smycke/sko/klädesplagg, och som jag har fyndat! Underbart. Köpte bland annat väskan på bilden och en zebramönstrad kuvertväska. Hur fint som helst!



Imorgon kommer världens bästa Jasmine hem från staterna. Jag är så himla glad över att få träffa henne igen! Har saknat henne massor. Om du inte är uppbokad i helgen när du läser detta, så är du det nu ;).

/ESJ


Stars when you shine you know how I feel

Jag har precis kommit hem från gymmet och tagit mig en dusch! Det var så skönt på gymmet idag när det var lite mindre folk. Jag antar att många är för bakis för att träna en Söndag, det är jag med ibland, men inte idag :) Det var jätteskönt! Angående melodifestivalen igår så vill jag knappt kommentera, men jag gör det ändå.  Annas låt är jättefin, men jag har svårt att tänka mig att den kommer gå hem i europa. Vi skulle skickat Saade eller Salem om vi velat vinna. Så, då var det sagt.

Jag & Hampus orkade otroligt nog se en hel film igår efter melodifestivalen, och det var tur det! Den var verkligen hur bra som helst. Det blev Law abiding citizen, med Jamie Fox & Gerard Butler. Den var så jäkla smart.

/ESJ

I promise to love you every moment, forever.



Och hur fasen ska jag kunna vänta tills Juni?!?! Jag måste läsa boken igen.

/ESJ

Don´t make me choose.

 

Idag har jag trotsat snön och invigt skinnjackan för detta året. Härligt och med en halsduk funkar det bra så länge solen är framme. (ursäkta för dåliga bilder men kameran är full, måste radera).

Har kommit hem från kalaset nu, lägger upp bilder på sötnosarna senare. Nu ska jag göra en snabbstädning på mitt rum och sen blir det att bänka sig framför melodifestivalen. Haha. Kommer i vilket fall som helst bli en väldigt mysig kväll. Heja Salem! (eller Saade).

/ESJ

En fin dag

Jag är redan vaken och solen lyser ute vilket innebär att snön smälter. Underbart med bar asfalt! Jag ska äta frukost med Hampus familj nu och sen ska jag sticka iväg till gymmet. Hoppas och tror att det är mindre folk där en Lördag så det ska bli väldigt skönt att få sig lite träning.

Idag är det kalas som gäller så efter gymmet ska jag ut till min brorson som fyller 2. En bra Lördag helt enkelt! Nu blir det frulle.

/ESJ

Hur fan är det möjligt?

Seriöst. Jag fikade med Elin efter jobbet och sen skulle jag åka och träna. Igår var jag jättenoga med att lägga ner alla träningskläder så att jag inte skulle glömma något. Men ändå, när jag kommer till gymmet ser jag att jag glömt träningsbyxorna och sporttop! Det är fruktansvärt irriterande. Får köra lite workout här hemma nu och träna hårt i helgen istället. Men hur blir det såhär? Hittar dessutom inte kläderna nu.

Det var himla roligt att träffa Elin idag! Mer fikastunder med henne i fortsättningen är en sak som är säker. Finns alltid så mycket att prata om :)

Nu ska jag baka bröd. Vuxenpoäng eller tantpoäng? Gott och roligt i alla fall.

/ESJ

Smile, cause you deserve to.

Ännu en dag har passerat och jag vet inte riktigt vad jag gör på dagarna. Eller jo, jag jobbar och tjänar pengar så att jag kan göra massa roligt för dom sen. Och så tränar jag, träffar vänner. Sånt man mår bra av! Men det känns ändå som att dagarna bara försvinner på något konstigt sätt.

Imorgon är det jobb som gäller igen och sen ska jag förhoppningsvis träffa Elin,, på kvällen blir det träning. Jag ska äta tillsammans med Hampus & familj nu, spenatsoppa står på menyn. Det är ju så himla gott. Och fotbollsmatch får stå för kvällsunderhållningen. Ska verkligen försöka sova så snart som möjligt så jag är pigg imorgon.

Bjuder på en fin bild från balen på mig och vännerna. Minnen! Jag vill ha sommar så man kan bli så brun igen. Eller en USA-resa.

/ESJ


Worth dying for

Jag har varit och tränat. HÅRT. Träffade Elin dessutom så det var ju ett plus! Ikväll ska jag bara ta det väldigt lugnt och ladda upp inför jobb imorgon igen, är på HM imorgon så då kan jag lyssna på min kära ljudbok. Är egentligen väldigt anti sånna hära ljudböcker, för jag föredrar verkligen att läsa. Älskar det. Men just på jobbet funkar det väldigt bra faktiskt.

Är väldigt sugen på dessa fina klänningar från Nelly! Dock är det lite väl mycket pengar för min plånbok så jag får nöja mig med att inspireras och bara vilja ha dom himla mycket.






/ESJ

Hollywood

Jag ska drömma mig bort lite till USA! Svenska hollywoodfruar börjar och jag har laddat med popcorn i soffan tillsammans med mamma :)

Maria är helt klart favoriten! Oslagbar.

Dagen i övrigt har varit bra. Tiden på jobbet gick snabbt tack vare min ljudbok. Jag har "gjort iordning" ett nytt HM paket, det fattas bara att jag ska trycka på "beställa-knappen" så är det påväg hem till mig, riktigt snygga saker dessutom. Men jag hittar ju ALLTID nya grejer när jag är inne på hemsidan så jag borde verkligen försöka hålla mig borta. Någon, göm mitt visakort!

/ESJ

Lovely sunday

Jag är riktigt seg idag efter kvällen igår. Men det botar man lätt med en film, lite godis och KINA MAT! Har även laddat ner en ljudbok för första gången. Låt den rätte komma in blev det. Jag älskar vampyrhandlingar så det blir säkert jättebra. Jag tänkte att jobbet kanske går skitsnabbt om man har en ljudbok att lyssna på?

Nu ska jag MYSA.

/ESJ

This time

Hade sjukt roligt igår! Verkligen en kanonbra kväll, började med förfest hos Hampus och sen drog vi vidare till Harrys (med ett stopp på vägen).

Även idag är det himla fint väder och jag ska njuta av det eftersom att jag ännu en vecka ska spendera dagarna inne på HMs lager. Men jag ser solen från fönstren. Ska iväg till hallen nu! Ska bli så himla roligt att träffa alla igen, dom tävlar ju snart så ska bli skitskoj att titta! Nej, nu ska jag åka och hämta Nikki, skriver senare :)

/ESJ

There´s a place downtown where the freaks all come around

Naglarna är målade, musiken är på och drickan är köpt. Ikväll är det PARTY som gäller! Kommer bli hur bra som helst.

The night is what you do.

/ESJ

Baby, It´s a wild world

SOLEN! Ja, imorse vaknade jag av solen och nu mår jag helt underbart. Har en fantastisk dag framför mig dessutom! Nu ska jag och Hampus åka ut till min bror och deras nya bebis. Jag har blivit faster för andra gången! Blir lite lek med Leon också. Sen ska vi åka till knalleland och kolla ut en outfit tills ikväll för mig, jag behöver något nytt. Och så tar vi en sväng förbi systemet också.

Ikväll: PARTY!

/ESJ

It's not a question or an answer, but it will change your mind.



Har varit på hemmakväll och köpt massa gott. Ikväll blir det bara mys i soffan. Jag & Hampus ska se Luftslottet som sprängdes (älskar den) och Taking Pelham som Jasmine rekomenderade. Chansen finns att jag slocknar innan vi hunnit byta film, bara så ni vet.

Jag är glad. Det är helg. Nu ska jag slappa och ladda infor morgonkvällen! Jag är taggad för utgång med bra folk. Det blir nog inte så mycket bättre va?

/ESJ


Cause I don´t shine if you don´t shine.

  

KOM HEM. Jag saknar dig.

What a feeling

Jag är helt slut i kroppen! Var och tränade efter jobbet och bestämde mig för att köra riktigt hårt, och det gjorde jag också. Det känns nu kan jag säga och kommer väl kännas ännu mer imorgon. Men vad skönt det är att gå och lägga sig när man känner att man verkligen tagit ut sig.

Idag är det onsdag, och såhär i mitten av veckan är en väldigt bra tidpunkt för att planera helgen tycker jag. Jag LÄNGTAR mer än vanligt tills helgen. Det kommer bli kanonbra! Får fortsätta smida planerna lite men det blir garanterat mysfredag och en galen festlördag. DET är klart.

Ska slänga ihop en god pastasallad!

/ESJ


Today

Denna dagen har varit SEG, men äntligen är den slut. Detta kommer nog bli världens tråkigaste inlägg, har absolut ingenting att skriva om eller ingen lust heller, haha. Och då borde man inte skriva, men jag lever och mår bra. Dagen har sett ut såhär:

Jobb, träning, åka hem och pussa på Hampus, sova.

/ESJ

Remember me



Fint. Hampus vill inte se den med mig så får hoppas på att någon av mina vänner är på. Den SKA ses.

/ESJ

Ambitions

Det har varit en väldigt bra dag, trots att det är måndag. Tiden på jobbet gick snabbt och sedan har jag i princip bara passat Leon. Vi har lekt och sett på Nicke nyfiken, Mumintrollet & Karlson på taket. På tal om filmer, filmen jag såg igår var ju som sagt så himla bra. Och håll i hatten nu, jag fällde några tårar, I EN FILM AV FARES-FARES! Ni som sett tidigare filmer av honom, som Jalla Jalla och Kopps vet att det är Komedier rakt igenom. Men det var lite sorgligt, och jag gråter till allt som är sorgligt. Haha.

Just nu sitter jag och söker lite jobb/sommarjobb. Mitt i allt sökande ska jag göra ett internetköp. Såg ett bar sjukt snygga skor på jobbet idag så jag får nog ta mig in på HM:s hemsida och slå till. Dom ser inte riktigt ut som på bilden men nästan. Dom är från barnavdelningen också så kostar bara 149 kr.  Jag älskar gladiatorsandaler. 


/ESJ 


RSS 2.0