Valborg

Har precis käkat pizza med mamma, inte nyttigt men va fan, det är ju valborg :D Är nästan klar och ska ner till stan för att möta upp Lisa & Hampus, vi ska ha det trevligt på en uteservering någonstans. Sedan blir det fest, med klassen! Kommer bli hur roligt som helst!!

Nu drar jag!

/ESJ


Hello hello baby

Min älskade kamera kom idag så jag har haft fullt upp med den och därmed inte kunnat blogga. Men nu blir det antagligen fler och snyggare bilder här så det är positivt. Jag ÄLSKAR den, redan.

Imorgon ska jag jobba och sen ska jag möta upp Jasmine för att fixa och planera lite inför fredag, jag är LADDAD! Har precis käkat fruktsallad till kvällsmat, mums, nu ska jag sova, skönt.

/ESJ


Jag ska skrika så det hörs igenom all grå betong

Jag är lite småkrasslig, så idag blev det ingen träning. Fan, hade verkligen velat träna, jag var laddad. Men nu har jag musik i öronen igen, mestadels Lasse & Gyllene tider, kan det bli mer känsla? Nej jag tror inte det. Så nu förtränger jag att jag känner mig lite dålig, dricker en vitamin well och laddar för jobbet imorgon. Snygga kläder here I come :D Jag älskar HM.

Det var någon gång förra veckan som jag kände mig riktigt utvilad när jag somnade vid 10. Borde nog satsa på det idag också, ska bara få med mig Hampus, inte helt lätt.

/ESJ

Det är ju skitbra.



Jag är glad :D På fredag har jag planer med världens bästa klass, kommer bli hur bra som helst, en mysig och väldigt rolig valborgsmässoafton.

Nu ska jag se på Hollywoodfruar! Åh Maria är så bra.

/ESJ

Viskan

Nu drar jag till stan för att träffa Jasmine :) Ut i solen!

/ESJ

I just wanna live when I´m alive

WEY. Hade verkligen jätteroligt igår! Det började med att vi tjejer möttes upp hos Alex och åt god mat, skrattade, pratade gamla minnen och drack goda drinkar. Jag undrar om det är någon mer än jag som har huvudvärk idag som ett resultat av alla drinkarna igår?

Vi drog vidare till Harrys lite senare på kvällen där det var en massa härligt folk! Dansade loss och hade en bra kväll. Idag är jag rätt seg måste jag säga, men det var det värt, haha.

Fan, nu hade jag ju tänkt att lägga in lite bilder från igår men hittar inte min kamerasladd. Ska fortsätta leta så kommer det kanske upp senare :)

/ESJ

Uppladdning

Jag är barnvakt till världens sötaste barn och laddar mentalt inför ikväll. Inte för att det behövs direkt, ska verkligen bli roligt :D. Som sagt så ska vi fira Alexandra, det blir tjejerna och en massa drinkar. Bra kväll? Kan fan inte bli bättre.

Nu ska jag fixa mig för först är det släktkalas hos Hampus som gäller :)

/ESJ


MIN



Ja, snart i alla fall. Beställde min kamera idag när lönen har kommit och allt. Jag har ett tag funderat på vad jag ska göra med pengarna, har ju trots allt nästan jobbat heltid sen i December och känns ju rätt dumt att impulsshoppa upp allt. Hur roligt det än är ;). Så det blir den här och resan i sommar som jag ska unna mig! Sen blir det att spara till pluggtiden och någon gång ska man väl flytta hemifrån så då kan det ju vara bra att ha lite extra.

Åh, nu vill jag bara ha den!

/ESJ

The red one

Vet inte om jag skrev att jag även inhandlade en röd baseballtröja. En liknande den på bilden, så jäkla snygg! Tror till och med jag ska ut och dansa i den på lördag. Bilden är från Michaela Fornis blogg, stureplan.
Jag trivs så himla bra i dom båda så dom kommer garanterat användas mycket. Men nu blir det inga fler, haha.



/ESJ

Meet me half way

Jäklar! Dagen har gått hur snabbt som helst. Det brukar alltid finnas någon lite jobbig period på jobbet men idag kan jag inte komma på en enda. Hur positivt är inte det?

Nu längtar jag till helgen och den är snart här, hur bra som helst. Löning dessutom så i helgen blir det partaj, min vän Alexandra fyller 20 så det ska ju såklart firas! :) Ska bli roligt att träffa tjejerna igen då man inte ses varje dag som på skoltiden. Kan bli hur galet som helst.

Nu ska jag sova så jag är hyffsat pigg imorgon. Pratade med Jasmine innan så nu somnar jag med ett leende, kommer bli en grym vår/sommar!

/ESJ


Rockstar mentality

Nu ska jag sova, och jag är så tacksam att jag har Hampus att krypa ner bredvid igen, fint.

Den här veckan måste slå rekord i fikastunder med vännerna, haha. Känns som att jag har fikor inplanerade hela veckan fram till Lördag, men jag klagar inte :). Imorgon ska jag träffa Sanne & Lisa efter jobbet, var lääängesen man träffades (förutom korta stunder) så det ska bli riktigt roligt! Det lär nog bli en hel del gamla minnen skulle jag tro.

Sov så gott!

/ESJ

Kreta, Platanias, 13 Augusti 2010.

Äntligen bokat! I slutet av sommaren blir det en resa till Grekland. Jag har aldrig varit där tidigare men har hört att det ska vara hur härligt och fint som helst. Ska bli underbart med en vecka sol, bad, party och god mat, dessutom en grym bränna till hösten. LÄNGTAR!



/ESJ

Du är oförstörd för mig



Har precis gått och lagt mig i min älskade mans säng. Inatt kommer Hampus hem från sin lite för långa resa så jag kommer ha riktigt svårt för att gå upp imorgon. Har saknat honom. Nej men nu får jag väl sova så att jag inte är allt för trött imorgon på jobbet. Ska läsa lite först. Live to win.

/ESJ

Monday

Det har varit en riktigt bra måndag, för att vara måndag. Först lite jobb som gick rätt bra även om jag var trött. Efter jobbet drog jag & Lisa ner på stan för att möta upp Jenny & Hanna för en fika, och jag kan säga att det blir inte bättre än att sitta i solen med tjejerna och ta igen saker man missat :)

Nu ska jag ta dagens dos av Montazami. Hon är fan underbar den kvinnan. Skriver senare!

Jag slänger in en bild från i somras på underbara Peaceandlove-resan. Jag verkligen älskar den här bilden. Sommarkväll, filtar, vänner, musik, bag in box.



/ESJ


Tacokväll & ännu en till baseballtröja

Ikväll ska vi äta tacos som jag snart ska börja tillaga. Är hur hungrig som helst så kommer väl typ vräka i mig, haha. Nej men gott ska det bli. Jag var seriöst bara tvungen att ta en snabb sväng om knalleland innan för att även köpa den röda baseballtröjan, en sån blå som jag köpte igår. De kommer användas väl i sommar kan jag säga redan nu.

Körde lite hårdträning innan på friskis, skönt!

/ESJ

I´m addicted to the thrill



Lägger upp musikvideon till Run this town med Rihanna & Jay Z. Så jäkla bra låt! Och både Jay Z & Rihanna är ju grymma. Det är nästan så man funderar på att åka till Peace & Love bara för Jay, hade varit grymt att se honom live. Typ endagsbiljett eller något.

/ESJ

Söndermarken

Har legat i soffan under min sköna filt hela kvällen, inte så party men hur skönt som helst. Behövde verkligen en lugn helg så nu ska jag sova läääänge imorgon så jag blir riktigt utvilad. Hampus är ju som sagt kvar i München och jag saknar honom väldigt mycket. Okej, vi har varit utan varandra mycket längre tid men jag var så inställd på fredag så nu vill jag bara ha hem honom.

Skönt med goda nyheter då! Min älskling har tågbiljetter och är hemma senast tisdag. Nu ska jag fixa mina naglar och sen ska jag lägge mig och sova. Kanske läser lite i Live to win.

/ESJ


Shopping är en jävligt bra tröst



Hampus är i fast i München pga det jävla asmolnet. Mitt i min saknad gör jag allt för att få tiden att gå lite snabbare, han är hemma senast tisdag. Wiho!

Tröstshoppa är grymt effektivt. Fick tag i den här skitsnygga jackan/tröjan idag plus en fin kavaj, men jag är på riktigt helt såld på tröjan. Tog även en fika med Jasmine imorse, det var mer än välbehövligt. Sen träffade jag på lite andra vänner på min shoppingrunda så det var roligt.

Nu ska jag ta tag i att städa mitt rum. Hade tänkt och göra det tills Hampus kom hem men nu har han ju inte gjort det och jag har heller inte städat. Det är nog dags nu.

/ESJ

Satisfied.





Bild 1: Outfit
Bild 2: Leons mini-converse. Sjukt söta.


Dagen har varit väldigt bra faktiskt. Först jobb som gick bra och sen en träningsrunda i solen. Kvällen har jag spenderat med bästa Evelina på Viskan. Nu ska jag bestämma mig för hur jag ska prioritera mina högskoleval. Så jävla svårt, det tar upp en stor del av mina tankar just nu.




Jag säger godnatt

Ha proppat sängen full med gosedjur, brukar göra så när jag sover själv :) Mysigt och mjukt. Imorgon blir det jobb igen! Är inte jättetaggad men efteråt blir det träning och sen en sväng till hallen för att möta upp Evve & Nix(?) för en mysig kvällsfika <3. DET är något att se fram emot.


Even if the sky is falling down







Jag tog på mig mina älskade Nikeskor (slitna,  but still my favorite pair of shoes) och tog mig ner till kransmossen för en promenad. Så himla skönt att komma ut i det fina vädret lite, och samtidigt få lite träning. Och att få prata av sig lite är heller aldrig fel. Nu har jag duschat, hoppat i mjukiskläderna och ska snart sova. Först ska jag prata lite med mitt hjärta i telefon, jag saknar honom allt.

/ESJ

Vårsol

Japp, jag har jobbat hela dagen så nu är det min tur att njuta av solen innan den går ner idag. Ska ta en promenad med Adam nu och sen kanske det blir ut och springa en stund. Om jag orkar, haha!

/ESJ

I'm weird 'cause I hate goodbyes

Hampus åker imorgon.

I veckan blir det fikastunder med vänner, jobb och en massa träning.

/ESJ

Outstanding

Så jäkla bra var kvällen igår :D Bilder kommer senare i veckan, lite annat att göra just nu. Men det kommer såklart! Dansade loss med tjejerna på Harrys, helt galet och sjukt roligt att ses igen, innan dess var det maskerad för att fira fina Jossan.

Nu ska jag se på film med Hampus. Ha en fin kväll, jag ska ta vara på min nu :)

/ESJ

What a wonderful world

Har suttit i solen hela dagen i princip, eller sedan jag vaknade vid halv 1. Jag blir så glad av vädret, hur skönt som helst! Jag och min bror har dessutom kollat på en systemkamera som jag ska köpa innan sommaren, jag känner att det är dags för det nu.

Hampus åker till münchen på Tisdag så vi kommer antagligen spendera så mycket tid som möjligt tillsammans innan det. Ikväll blir det en mysig kväll på stan med god mat :)

/ESJ

Jag är hög nu sen den dagen när du kom





Idag när jag vaknade hade jag fortfarande väldigt ont i huvudet (har haft det i tre dagar nu), så jag sjukanmälde mig från jobbet då jag ändå inte skulle ha gjort något bra jobb. Dagen har mestadels spenderats i sängen och nu känns det lite bättre.

Solen lyser över Borås och det är mer än bara underbart! Hampus har kommit hit och vi sitter på balkongen och njuter av solen. Har köpt min biljett till Lasse i sommar, jag LÄNGTAR! Att stå och sjunga med till hans musik live är något utav det bästa jag vet. Nu sitter jag och tittar i min favoritbok, 112 sånger, det ska jag fortsätta med ett tag.

/ESJ

Jag vill ha dig här på riktigt inatt



Jag tänkte ta en crapig webambild för att jag inte orkar lägga in bilderna från kameran. Men har min älskade I <3 LA t-shirt på mig idag så tar en annan bild från stugan sedan i somras. Lite brunare då än vad man är nu.

Idag har jag och Lisa varit i stan och fixat inför Jossans födelsedagsfest på lördag, nu tänkte jag gräva ner mig i lite" högskoleprovplugg". Inte särskilt roligt, men sen kan jag krypa ner i sängen med Hampus, får se fram emot det.

/ESJ

En bra måndag



Nu har älskling kommit hit och jag väntar bara på resten av min familj. Ska bli jättemysigt ikväll! Jag och mamma har utan att överdriva gjort mat hela dagen! Så nu är all mat färdig och jag är redo för en kanonkväll med allihopa. Saknat Leon så det ska bli roligt att se den lilla plutten.

/ESJ

Guess I let you get the best of me

Nu har jag och mamma städat lägenheten hela dagen känns det som! Men fint blev det :) Imorgon ska vi ha påskmiddag med hela familjen så då är det ju roligare om det är städat.

Nu ska jag åka till älsklingen och bara ha en myskväll. Inte för att jag är särskilt bakis sen igår, men en kväll med film och tacos passar ändå mig perfekt just nu. Först ska jag ta vägen förbi hemmakväll och lämna tillbaka lite grejer jag "lånade" igår. Jag tog mig rättigheten till alldeles för mycket, haha! Så roligt och internt. Jag ska hyra en film också, The box here I come.

/ESJ

I´m kind of busy

Ojojoj vilka roliga partykvällar jag har haft den här helgen! Skulle ju lagt upp bilder igår men jag hann inte med det så jag får ta allt på samma gång nu. Ett härligt partyinlägg blir det.

Från i torsdags när vi förfestade hos Hampus. Jag hade väldigt roligt på förfesten, det blev tillslut ganska galet. Efter förfesten drog vi till x&y och dansade loss på dansgolvet tillsammans med gamla klasskompisar. Underbart!








Sen blev det påskafton och jag bjöd hem lite vänner hit, vi satt på min balkong och grillade, drack, dansade och hade hur roligt som helst. Först var det bara jag Lisa & Pappas som satt och hade det trevligt, supermysigt. Sedan kom de andra brudarna och vi partajade tills halv 12 då vi drog in till Harrys.







TACK för en kanonhelg allihopa :)

/ESJ

How we do it

Efter en sjukt rolig kväll igår på x&y så är jag uppe tidigt och ska åka iväg till farmor och farfar en sväng. Eller ja, dom bor 2 timmar härifrån så det blir över natten, är hemma på lördag igen. På lördag väntar ännu mer party så nu ska jag vila upp mig lite. Känns perfekt att besöka farmor och farfar då :)

Ha en fin påsk! Bilder från gårkvällen kommer på lördag.

/ESJ

RSS 2.0