TGIF!

Äntligen fredag! Varslad från jobbet tillsammans med typ 50 andra, det ska supas bort imorgon och jag ska ha så jäkla roligt :D
Idag är jag egentligen ensam. Mamma och pappa ska på bio och Hampus spelar tennis, mina vänner är antingen ute och partajar (och det orkar ja inte idag) eller är med sina pojkvänner :). Men vadå ensam? Jag är inte ensam, jag är med mig. Och det är jävligt bra :)

Fast det kanske inte blir så himla mycket tid med mig själv ändå. Ska ut och äta med mamma och pappa nu innan bion och sen kanske jag åker och kollar på Hampus match :) Är i alla fall sjukt hungrig! Så Thai silk passar braaa.

Ska fixa mig lite nu! Kanske bloggar mer senare, eller imorgon!

/ESJ 

Luftslottet som sprängdes

Idag blir det bio! Jag och Lisa är varslade från jobbet ett tag så nu offrar vi kvällen för att gå på lite bio. Ska bli jätteroligt! Våra män roar sig med öl och biljard på poolhouse :)

/ESJ


Standing in the light of your halo







Var barnvakt åt min sötnos idag. Blev lite lek ute i snön, men efter ett tag frös vi (läs jag) om fötterna så då gick vi in :) Sen har vi sett på Happy feet också!

/ESJ

So I keep doin' my own thing

DAMN. Vad roligt jag hade det igår!

Min helt underbara pojkvän tog mig till en jättemysig resturang i Göteborg där vi åt jättegod italiensk middag. Och sen var ju allt som sagt hemligt. Men vid Heden kom Anna & Tobias och hämtade oss och jag blev så jäkla förvånad! Men roligt var det :)

Sen bar det i alla fall hem till Tobbe för förfest och lite senare så drog vi oss in till staden där vi spenderade kvällen på Gretas! En gayklubb, haha. Fan va roligt vi hade! Bästa utekvällen på länge :)

TACK min kära Hampus för en jättebra kväll, och Anna & Tobbe med såklart!

Carolina Gynning är btw fantastisk. Har läst lite i Ego woman. Grymt!

Bild från planetgynning.com

/ESJ

Dressed for sucess

Håller på och fixa mig och mina naglar för kvällen. Det är så att i 20 års present av min fina pojkvän fick jag en middag på en fin restaurang i Göteborg, och ja, sen vet jag inte så mycket mer. Resten är HEMLIGT. Det ska bli jättespännande, även om det är lite svårt att veta vad man ska ha p sig/ha med sig när man inte vet vad man ska göra, haha!

Det ska i alla fall bli hur mysigt som helst och vi tar tåget till Göteborg 15.40, så nu får jag allt fixa mig :) Lägger in bild sen om jag hinner!

/ESJ


Typisk fredag...

Oj vad det lät negativt! Inte menat så dock, väldigt mysigt är snarare ordet. Jag är så jäkla trött efter en jobbvecka så ikväll blir det bara lugnt med älsklingen. Blev förresten en till vecka på HM! Underbart :D

Vi var och hyrde film innan, träffade Jassi, alltid lika bra! Det blev förresten filmen The great debaters, med Denzel Washington. Är den någon som kan göra en film helt fantastisk oavsett handling så är det han, så jag är laddad :) Blir även fajitas. Hur gott som helst!

Imorgon är det massor med hemligheter pågång. Berättar mer imorgon bitti (typ 12? eller när nu det blir)

/ESJ

Did you climb the Eiffel tower,



Har varit och tränat lite, trots att jag inte mår så bra. Men körde rätt lugnt och behövde verkligen komma iväg lite. Nu har jag även tagit ett bad och ska lägga mig framför tv:n. Blir lite grönt te innan Hampus kommer hem med Spice N rice mat. Mums! Har dock aldrig ätit det men det ska vara gott har jag hört.

 

Imorgon är det jobb som gäller, så får gå och lägga mig direkt efter Johan Falk idag!

 

/ESJ


Lördag

Här kommer lite bilder från gårdagen då familjen och Hampus familj firade mig :)







/ESJ


Shopping

Just det! Jag har ju beställt lite saker från HM. Bland annat en bikini som jag fick i veckan, riktigt snygg! Och även dessa skorna, jag ÄLSKAR dom. Härligt med personalrabatt också. Jag gillar mitt jobb.
Tar kort på allt när jag fått det :)

 

/ESJ


Wake-up call

Net on net ringde ch väckte mig idag.

Jag: Ja hallå?
NoN killen: Hej mitt namn är bla bla bla, det handlade om en inlämnad kamera. Du har inte hört så mycket om den eller?
Jag: Nej, eller inte mer sen ja lämnade in den
NoN killen: Ja okej, det har inte jag heller nämligen. Kodak säger att de inte fått den så jag har ingen aning om var din kamera befinner sig.
Jag: Nehe, okej
NoN killen: Så du får helt enkelt komma hit så får vi ge dig en ny kamera istället!

VINST. Bra början på min fredag!

/ESJ

Staden

Nu ska jag springa in och duscha, sen ska jag äta lunch med Hampus i stan. Eest blir det :D Mums! Sen blir det jobb, aj aj aj. Har så jäkla ont i ryggen så vi får se hur det går.

/ESJ

I get by with a little help from my friends,

Lägger upp lite bilder från några av mina 20 års presenter, både från familj och vänner. TACK allihopa! Dock väntar kalas nästa helg, så firandet är väl inte riktigt över än!



 



/ESJ


Birthday party

Bilderna kommer sent, men ska säga att jag hade världens bästa 20 års fest! Tack alla som kom :)











Haha, man ser verkligen hur kvällen går från sansad till galen. Men jäklar va skoj det va!

/ESJ

Happy birthday!



Idag är det min dag, min 20-årsdag till och med! Jag är fasen inte tonåring längre, sad eller bara helt underbart? Jag ska i alla fall njuta. 20 är en bra ålder! Just nu har jag blivit tillsagd av min kära pojkvän att ligga kvar i sängen, vet inte riktigt vad som är på gång där, men något är det. Imorse kom mamma och pappa och sjöng för mig och jag fick helt underbart fina saker!

/ESJ

Och du hade tid,









Hade en jäättemysig kväll igår i Göteborg med älskade Hampus. Avatar var ju som sagt fantastisk och vi drack jättestora drickor. Hampus är bäst bäst bäst.

/ESJ

Avatar

Hemma ifrån Göteborg efter en jättemysig kväll med älskade Hampus. Blev mat och Avatar i 3D! Hur bra film som helst :D Tack för julklappen Hampus!

Bilder kommer imorgon...

/ESJ

Tuesday, Wednesday

Medans många är ute och dansar ídag så har jag precis kommit hem från jobbet och har en lite sjuk Hampus att ta hand om. Han tog sprutan igår så han mår väl inte 100. Jag är också ganska trött så blir väl bara lite mys framför tvn och sen gå och lägga oss.

Imorgon är jag ledig :D

/ESJ


Morning pics





Har ju inte fått tillbaka min kamera från lagningen så det får bli lite från camen. Har precis gått upp och ska äta ägg med min älskling. Vi låg och drog oss länge idag, riktigt skönt!

Ikväll blir det jobb, skulle även tränat med Lisa men friskis stängde tidigare än väntat.

Ha en bra dag!

/ESJ

Sov sov sov

Nej nu måste vi sova, jag & Hampus alltså. Vi ska tydligen upp och se på Hockey kl 3 i natt. Inte min idé. Sen ska jag jobba 15-23 imorgon och innan dess så ska vi se till att Hampus får den dära sprutan. Såå, ja det är väl bäst att sova.

/ESJ

When the sun shines, we´ll shine together, Told you I'll be here forever



 

Kom precis hem från Jasmine. Vi peppade party på lördag, jäklar vad skoj vi ska ha! :D Hon är så himla bra dessutom.

/ESJ


Nyårsafton









 







Sådär, där fick jag upp lite bilder på nyår också! Dagen har varit bra. Shopping och tittade på presenter på stan med mamma, plus en mysig lunch. Sen fika med Helena och myskväll med Hampus och la familia.

/ESJ


Julafton











Bättre sent än aldrig...Mest på Leon, men han är ju galet söt ungen.

2010, svårt att skriva

Är det inte det då? Jag vill skriva 20010, att inte kunna skriva två nollor får jag vänja mig vid.

Men som många har sagt, ett nytt år nya möjligheter. Detta kommer bli ett bra år, jag har världens bästa vänner/familj och världens bästa pojkvän, så i deras närvaro och med fokus på dom kan det inte bli dåligt :) Och igår firade vi ju såklart! Hade det jättebra. Åt middag med vännerna och sen var det F E S T. Det var dans, spel och allsång. Sen hände det lite skit i slutet, sånt som förstör. Men det fick bli så.

Vi ser till det positiva istället, alltså den större delen av kvällen :D !

Nu ska jag krypa ner hos min helt underbara pojkvän. Imorgon ska jag hämta mamma så ska vi titta ut 20 årspresent. 1 vecka kvar nu!

 

/ESJ


RSS 2.0